Αντζελίνα Τζολί: Θέλει να μείνει στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση

Αύριο αναμένεται η άφιξή της στον Πύργο για τα γυρίσματα της ταινίας Maria

Σαν βόμβα «έσκασε» την Παρασκευή στην Ηλεία, η πρόωρη άφιξη της Αντζελίνα Τζολί στην περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενσαρκώνοντας την σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας.

Αντζελίνα Τζολί: Σε Πύργο Ηλείας και Κατάκολο για τα γυρίσματα της «Maria»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», η καταξιωμένη ηθοποιός αναμένεται να βρεθεί αύριο Κυριακή (14/10) στον νομό, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για την ακριβή ώρα άφιξής της, αλλά και το μέρος που θα μείνει.

Αντζελίνα Τζολί: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωσή της σε Κάλλας

 

 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, θα φιλοξενηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή του Πύργου. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιθυμία της Jolie να διαμείνει, για όσο καιρό κρατήσουν τα γυρίσματα, στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Χριστίνα», που βρίσκεται αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Κατάκολου. 

Ήδη από νωρίς χθες το πρωί, το κινηματογραφικό συνεργείο έχει τοποθετήσει τον απαραίητο εξοπλισμό, τόσο στο Θέατρο «Απόλλων», όσο και στο Christina O, όπου θα γυριστούν κάποιες από τις σκηνές της πολυαναμενόμενης ταινίας. 

Το θρυλικό πλοίο μάλιστα εφοδιάστηε με βενζίνη, γεγονός που δείχνει πως για την ομαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων θα μετατοπιστεί σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ εργασίες στο κατάστρωμα, αλλά και στο εσωτερικό του, πραγματοποιούνται ήδη από την Τετάρτη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top