Kωνσταντίνα Κομμάτα για θηλασμό: «Το ήθελα πολύ… πολύ κλάμα κάθε μέρα»

«Ήμουν 96 κιλά όταν γέννησα, γιατί είχα πάρει ήδη 10 κιλά μετά το lockdown»

Kωνσταντίνα Κομματά: Oι δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον θηλασμό/ βίντεο ΕΡΤ

H Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε για τη ζωή της ως μαμά, την κόρη της, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο της εγκυμοσύνής της. 

Κομμάτα για Σαμαρά: «Μετά το παιδί έχουμε δεθεί περισσότερο!»

«Η μικρούλα μου κοντεύει τα 2,5 και είναι στα καλύτερά της. Οι 8 πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Ήμασταν στην Κρήτη. Μόλις έγινε το lockdown έφυγα, γιατί ήταν ο άντρας μου εκεί για δουλειά. Με βρήκε η εγκυμοσύνη στην Κρήτη. Γέννησα στην Κρήτη και έμεινα για ένα διάστημα και μετά έπρεπε και ήθελα να επιστρέψω», είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «ΕΡΤ Backstage», ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Στην εγκυμοσύνη περάσαμε λίγο δύσκολα. Ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη. Είχαμε διάφορα, αλλά όλα καλά. Το παιδί μου κοιμάται αρκετές ώρες, 7 μ.μ με 11 π.μ. Την ξυπνάμε, είναι υπναρού» πρόσθεσε. 

Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς στο Θέατρο Αλίκη, το 2019/ NDP

Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς στο Θέατρο Αλίκη, το 2019/ NDP

Στη συνέχεια περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον θηλασμό. «Το ήθελα πολύ… πολύ κλάμα κάθε μέρα. Ήταν δύσκολο να δεχθώ ότι δε θα θηλάσω το μωρό. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό το κομμάτι. Τα κατάφερα μόνο για τρεις μήνες. Έπειτα το σώμα μου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Δε μου έκανε καλό όλο αυτό» είπε.

Τέλος, αναφερόμενη στα κιλά της εγκυμοσύνης είπε πως πήρε 35 κιλά. «Ήμουν 96 κιλά όταν γέννησα, γιατί είχα πάρει ήδη 10 κιλά μετά από το lockdown. Ήταν πολλά. Δυσκολεύτηκα πολύ για να χάσω βάρος» κατέληξε.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ζευγάρι περίπου εννέα χρόνια. Απέκτησαν την κόρη τους στις 19 Μαΐου 2021 και την επόμενη χρονιά, ανήμερα των πρώτων της γενεθλίων, έγινε και η βάπτιση της μικρής, η οποία πήρε το όνομα «Ιωάννα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top