Κομμάτα για Σαμαρά: «Μετά το παιδί έχουμε δεθεί περισσότερο!»

Όσα είπε η όμορφη ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Κομμάτα στη Φαίη Σκορδά

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα, όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά και τον ερχομό της κόρης τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, η εντυπωσιακή ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου.

Κωνσταντίνα Κομμάτα - Γιώργος Σαμαράς: Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram

«Ήμουν τυχερή στη ζωή. Με τον Γιώργο είμαστε μαζί έξι χρόνια. Στα πέντε χρόνια, παντρευτήκαμε κι έχουμε ένα κοριτσάκι, την Ιωάννα μας. Είναι 1,5 ετών, είναι στην ηλικία που τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούρια πράγματα κι εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι στις οικογένειές μας», είπε στη Φαίη Σκορδά.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα φέτος συμμετέχει στη σειρά του OPEN, Η δική μας οικογένεια

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα φέτος συμμετέχει στη σειρά του OPEN, Η δική μας οικογένεια

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή τους. «Τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά... Λείπαμε από την Αθήνα 2,5 χρόνια, ήμασταν στην Κρήτη. Ο άντρας μου δουλεύει εκεί, ήταν σε μια ομάδα, όχι ως παίκτης όμως. Μείναμε τρία χρόνια εκεί. Στην Κρήτη γέννησα τη μικρή, ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας. Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς, ήταν η σωστή στιγμή», συμπλήρωσε.

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομμάτα: Βάφτισαν την κόρη τους

Τέλος, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά τους και πώς επέδρασε σε αυτήν ο ερχομός της κόρης τους. «Στην αρχή αλλάζουν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι. Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου είναι περίεργο, μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικό, δεν είναι απαραίτητα δύσκολο πάντα. Η σχέση μετά το παιδί, γίνεται καλύτερη. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο», είπε κλείνοντας η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Γιώργος Σαμαράς & Κωνσταντίνα Κομμάτα σε νυχτερινή τους εξόρμηση το 2019

Κωνσταντίνα Κομμάτα & Γιώργος Σαμαράς σε νυχτερινή τους εξόρμηση το 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top