Βαλεντίνη Παπαδάκη- Κώστας Σόμμερ: Θέλουν τρίτο παιδί;

Το αστείο περιστατικό με το φλερτ που έκαναν στον ηθοποιό

Ο Κώστας Σόμμερ έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα δύο τους παιδιά. Τι απαντούν όμως στην ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης τρίτου παιδιού; Όπως είπαν στους δημοσιογράφους, η make up artist κοιτά ζεστά να μεγαλώσει η οικογένειά τους... σε αντίθεση με τον δημοφιλή ηθοποιό. 

«Παιδιά, δεν ξέρω τι έχω πάθει. Αισθάνομαι ότι ένα τρίτο παιδί θα μας δέσει ως οικογένεια» είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη  στο Happy Day, με τον Κώστα Σόμμερ να συμπληρώνει: «όταν έχεις δύο παιδάκια που είναι εύκολα παιδιά, μπαίνεις στη διαδικασία να πεις εύκολο είναι, ας κάνω κι ένα ακόμα. Η δυσκολία η δικιά μας είναι ότι είναι και τα δύο σε μικρή ηλικία».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο Ιάσονας γεννήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021 και είναι σήμερα δύο ετών. Η κόρη του ζευγαριού, η μικρή Σιμόνη, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 και είναι 10 μηνών. 

Βαλεντίνη Παπαδάκη- Κώστας Σόμμερ στη βάπτιση της κόρης τους, τον Ιούνιο του 2023/ NDP Aνδρέας Νικολαρέας

Βαλεντίνη Παπαδάκη- Κώστας Σόμμερ στη βάπτιση της κόρης τους, τον Ιούνιο του 2023/ NDP Aνδρέας Νικολαρέας

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι δε ζηλεύει ο ένας τον άλλον. «Eίμαστε λίγο boring σ' αυτό» είπαν και οι δύο. Η 30χρονη make up artist, σε ερώτηση για το αν φλερτάρουν τον άντρα της, περιέγραψε κι ένα περιστατικό με αστείο τρόπο, όταν εκείνος την περίμενε με τη μηχανή και δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο του ζήτησαν να τις πάει βόλτα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top