Ποια γνωστή παρουσιάστρια καταγγέλλει τον Αλεξάνδρου για άσχημη συμπεριφορά

«Με ξεφτίλισε ως γυναίκα, θα μπορούσα να του κάνω μήνυση» ανέφερε

Τη δική της δυσάρεστη εμπειρία που είχε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκάλυψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Χρηστίδου για Αλεξάνδρου: «Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζονται»

Η παρουσιάστρια τότε είχε δική της πετυχημένη εκπομπή στο Έψιλον. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως η ίδια ανέφερε είχε ενοχληθεί με κάτι που ειπώθηκε και πήρε τηλέφωνο τη δημοσιογράφο καθώς στον παρελθόν είχαν μία άψογη συνεργασία.

«Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος τότε είχε σχέση με την κυρία Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος – πλέον κουμπάρος του – Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει αναρτήσεις στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά. Εγώ προσωπικά είχα το ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω στην παραλία με την οικογένειά μου. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εγώ μαζί του είχα πολύ καλές σχέσεις, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο, ρεπορτάζ. Περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Τώρα τα λέμε χαρούμενα, αλλά δεν ήταν τότε» ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. 

Αλεξάνδρου: «Η οικογένεια είναι ιερή»- Η δημόσια συγγνώμη στον δημοσιογράφο

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα που υπήρξε στο παρελθόν και διευθύντρια προγράμματος, ισχυρίστηκε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άρχισε να την απειλεί.

«Μου λέει “να ξέρεις, θα κάνω αυτό και αυτό. Θα σε ξεφτιλίσω θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω… “Ήταν έξαλλος. Του είπα συγγνώμη αν σε στεναχώρησα και πως την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή θα το διορθώσω. Δεν είπαμε κάτι που να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου. Αυτά που έλεγε ήταν θέματα που μπορούσαν να γίνουν μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται» δήλωσε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top