Αλεξάνδρου: «Η οικογένεια είναι ιερή»- Η δημόσια συγγνώμη στον δημοσιογράφο

«Δε θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειας και του παιδιού μου»

H δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε απειλές από τον παρουσιαστή/ βίντεο Super Κατερίνα

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον δημοσιογράφο, Χρήστο Κούτρα, για τα όσα ακολούθησαν μετά την αποκάλυψη του ονόματος που θα έπαιρνε ο μικρός «Νουνίτο».

Ο δημοσιογράφος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day», λέγοντας ότι η αποκάλυψή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το περασμένο καλοκαίρι, ότι «το επικρατέστερο όνομα που θα έδιναν Αλεξάνδρου και Τούνη στον γιο τους ήταν το “Πάρης”» ήταν αυτό που εξόργισε τον παρουσιαστή, σε σημείο να τον απειλήσει και ο δημοσιογράφος να απευθυνθεί σε αστυνομικό τμήμα. 

Αλεξάνδρου: Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο - Κατέληξαν στο τμήμα

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε δημόσια μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η συγκίνηση του παρουσιαστή αποτυπωνόταν στη φωνή του όταν μίλησε για την οικογένειά του, ενώ δε δίστασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον δημοσιογράφο, θέλοντας να τελειώσει όλο αυτό και να κλείσει το θέμα.

«Δεν είναι ότι θέλω να πάρω θέση, αλλά ουσιαστικά να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος Κούτρας μπορεί να το είδε και να το κατάλαβε έτσι, δεν μπορεί να καταλάβει κάτι. Οι μόνοι που μπορούν να με καταλάβουν από την εκπομπή είναι ο Γρηγόρης και ο Αντρέας που είναι γονείς. Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που εκφράζει τα συναισθήματά μου όλα σε μεγάλο βαθμό

Πριν γίνω πατέρας καθόμουν και άκουγα και δεχόμουν τα πάντα. Ήμουν στην εκπομπή και με είχαν βγάλει ότι είμαι και βιαστής, ότι απειλούσα με βίντεο, έφτιαχναν στην πλάτη μου άρθρα για να κάνουν clicks. Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο, δεν μίλησα ποτέ, έφαγα cancel, απείλησαν τους πάντες και τα πάντα, με έβριζαν, δεν πήρα ποτέ θέση. Από τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύεις το παιδί σου. Δεν το καταλαβαίνει κανένας» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Από τη στιγμή που έγινα πατέρας, θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το παιδί μου και να μη περάσει ό,τι πέρασα εγώ.

Δε θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και του παιδιού μου

Έχω ανεχτεί πολλά κατά καιρούς. Ό,τι έχει να κάνει με το παιδί μου είναι ευαίσθητο για μένα. Ο ίδιος είπε ότι είχαμε τις τέλειες σχέσεις και ότι πάντοτε σήκωνα το τηλέφωνο και του έλεγα “δε θέλω”. Ποτέ δεν παίρνω τηλέφωνο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Όσο για το μήνυμα που υποστήριξε ο δημοσιογράφος ότι έλαβε από τον Αλεξάνδρου, το οποίο έγραφε: «Θα σε ισοπεδώσω», ο παρουσιαστής απάντησε πως δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα και πως μπορεί να βγάλει τα μηνύματα (στον αέρα).

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μoυ έστειλε μήνυμα "θα σε ισοπεδώσω"»

«Εγώ έχω ένα μήνυμα, που μπορώ να σας το διαβάσω αν θέλετε. Του γράφω: “πες μου με ποιο δικαίωμα έβγαλες το όνομα του παιδιού μου στον αέρα”. Δε μου απαντάει, του στέλνω κάτι ερωτηματικά. Του λέω “πες μου είσαι… δεν μπορώ να πω τη λέξη”», περιέγραψε στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Από τη δική του πλευρά ο Χρήστος Κούτρας, παρακολουθώντας την εκπομπή, έστειλε μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου. Kοιτώντας το κινητό της, είπε: «Δημήτρη, μήπως το έχεις πει κατά λάθος; Επειδή μου τα έχει στείλει τώρα το παιδί, για να είμαστε δίκαιοι. Δες λίγο το Instagram σου, νομίζω ότι έχεις πει κάτι τέτοιο στον Χρήστο».

«Ήμουν εξαγριωμένος, γιατί αυτός το παρουσίαζε ότι δεν έγινε κάτι. Του ζητάω και συγγνώμη από εσάς, εάν νόμιζε ότι εγώ θα πάω να τον χτυπήσω ή να τον απειλήσω. Είναι ιερό το θέμα του παιδιού, πρέπει να προστατεύω την οικογένειά μου», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top