Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δε θέλω καμία σχέση με τον Λιάγκα»

«Θα γράφω και θα λέω επί επαγγελματικής βάσης ό,τι γουστάρω»

Η συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»

«Για τον Γιώργο επί προσωπικού δε θέλω να πω τίποτα, δε θέλω να έχω καμία σχέση, τον έχω μπλοκάρει από πέρσι και έχει τελειώσει αυτό το θέμα», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου όταν ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή.

Αφορμή γι΄ αυτή τη δήλωση στάθηκαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ότι ανθρώπους που ευεργέτησε, τώρα γράφουν εναντίον του.

Κόντρα Λιάγκα - Ουγγαρέζου: «Νιώθω πολύ άσχημα, σας ευχαριστώ!»

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Γιώργος Λιάγκας σε παλαιότερη κοινή δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Γιώργος Λιάγκας σε παλαιότερη κοινή δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Λιάγκας vs Ουγγαρέζος: Οι Πρώην Φίλοι Τα... Έσπασαν!

«Όποιος θέλει να με πει κακό, να πει το όνομά μου και να μου το πει στα μούτρα για να απαντήσω κι εγώ και να κάνω τις ενέργειες που πρέπει. Δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω κανένα γάντι που δεν έχει πεταχτεί προς την κατεύθυνσή μου. Έχω μάθει ό,τι θέλω να το λέω, όποιος θέλει να το πει να πει όνομα, είναι σημαντικό το όνομα για πάρα πολλούς λόγους. Για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που τον εννοεί να απαντήσει με τρόπο που αρμόζει. Γιατί να κάτσω να σχολιάσω υπονοούμενα; Αν θες να με ρωτήσεις για τον Γιώργο για να το λήξουμε σιγά σιγά… Φυσικά και χρωστώ ευχαριστώ στον Γιώργο, αλλά η επαγγελματική μας σχέση ήταν δούναι και λαβείν. Νομίζω ότι εκατέρωθεν δώσαμε πράγματα. Φυσικά ευχαριστώ τον Γιώργο και όλους μου τους συνεργάτες, ειδικά αυτούς με αυτούς που κάναμε όμορφα πράγματα όπως ήταν εκείνο το πρωινό. Και στη Φαίη», πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».


« Ό,τι κριτική ασκώ είναι επί επαγγελματικής βάσης. Για τον Λιάγκα ως επαγγελματία της τηλεόρασης φυσικά θα γράφω και θα λέω επί επαγγελματικής βάσης ό,τι γουστάρω, εφόσον το κάνω πάντα με ευπρέπεια και επιχειρηματολογώντας», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top