Πάνος Μιχαλόπουλος: «Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές»

«Είναι στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση»

Δήλωση του Πάνου Μιχαλόπουλου στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα

Για την απόφασή του να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικότερα από την τηλεόραση μίλησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

 Ο Πάνος Μιχαλόπουλος το 2011 σε εγκαίνια καταστήματος/ Φωτογραφία NDP

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος το 2011 σε εγκαίνια καταστήματος/ Φωτογραφία NDP


«Μετά τη σειρά “Η Ώρα η Καλή” πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ, γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μη ξαναβγώ στην τηλεόραση. Ζω μία άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του», είπε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Όσα είπε για την επιστροφή του με το Τμήμα Ηθών

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς και αναφέρουν πως έχει «φύγει» από τη ζωή.

«Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές, γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», πρόσθεσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Πώς είναι σήμερα - Η πρώτη εμφάνιση μετά από 12 χρόνια

Να θυμίσουμε πως την περασμένη Τετάρτη 4/10, ο ηθοποιός έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από σχεδόν 12 χρόνια σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Ο παλαίμαχος διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του και τη δημοσίευσε στα social media.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top