Μαίρη Χρονοπούλου: O αρραβώνας με τον Ανδρέα Μπάρκουλη που κράτησε 3 χρόνια

«Με τον Ανδρέα είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και Ευαγγέλιο»

Σε ηλικία 90 χρόνων έφυγε σήμερα από τη ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου. Η «αρχόντισσα» του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλευόταν στην εντατική σε βαριά κατάσταση, μετά από πτώση στο σπίτι της, που της προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Με μια μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο θα την απολαμβάνουμε πάντα μέσα από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε κι έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία. Τα τραγούδια «Είμαι γυναίκα του γλεντιού» και το «Του αγοριού απέναντι» είναι οι μελωδίες που έχουν ταυτιστεί με την ηθοποιό με το εκρηκτικό ταπεραμέντο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα που λάμβανε τον θαυμασμό από τον ανδρικό πληθυσμό. Από τους γνωστούς ηθοποιούς του κινηματογράφου υπήρξε αρραβωνιασμένη για τρία χρόνια με τον Ανδρέα Μπάρκουλη

«Με τον Ανδρέα είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και Ευαγγέλιο κτλ. Δε νομίζω ότι με ερωτεύονταν οι συνάδελφοι μου, ήμουν "εξω-επαγγελματική», είχε πει η Μαίρη Χρονοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Super Κατερίνα, τον περασμένο Απρίλιο.

Σε άλλη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, είχε εξομολογηθεί πως ο πρώτος της έρωτας ήταν ο Μίμης Πλέσσας, όταν εκείνη ήταν 16,5 ετών κι εκείνος 20 ετών. Μάλιστα, είχε πάει στον πρώτο του γάμο ντυμένη στα μαύρα. Σε άλλο σημείο, είχε αναφέρει ότι της χρέωναν πληθώρα εραστών που δεν τους ήξερε καν.

O μοναδικός της γάμος που δεν κράτησε πολύ ήταν το 1975 με τον τότε δήμαρχο Σπάτων και αργότερα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δήμο Μπότσαρη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top