Σάρον Στόουν: «Είμαι άτομο με αναπηρία» λέει μετά την εγκεφαλική αιμορραγία

«Εξαιτίας αυτού δεν προσλαμβάνομαι συχνά»

Δείτε διάφορες εμφανίσεις της Σάρον Στόουν/ AP newsroom

H Σάρον Στόουν (Sharon Stone), μιλώντας στο περιοδικό People, αποκάλυψε πως υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία πριν από περίπου είκοσι χρόνια και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που ακολούθησαν και αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα.

Sharon Stone: «Το Χόλιγουντ με ξέχασε μετά το εγκεφαλικό που έπαθα»

Το 2001, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει, έπειτα από ρήξη σπονδυλικής αρτηρίας που αιμορραγούσε στον εγκέφαλό της για εννέα ημέρες.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η Στόουν ήταν στο απόγειο της καριέρας της, ενώ ήταν χαρούμενη και σε προσωπικό επίπεδο. «Για πολύ καιρό ήθελα να προσποιηθώ ότι ήμουν μια χαρά» παραδέχθηκε η ίδια.
SHARON STONE

«Χρειάζομαι οκτώ ώρες αδιάλειπτου ύπνου για να δράσει το φάρμακο για τον εγκέφαλό μου, ώστε να μην έχω επιληπτικές κρίσεις. Ετσι, είμαι άτομο με αναπηρία και εξαιτίας αυτού δεν προσλαμβάνομαι συχνά. Αυτά είναι τα πράγματα που αντιμετωπίζω τα τελευταία 22 χρόνια, και τώρα είμαι ανοιχτή γι’ αυτό» πρόσθεσε.

Μετά το συμβάν, η Στόουν πέρασε μια άσχημη περίοδο, καθώς ο γάμος της με τον εκδότη Phil Bronstein διαλύθηκε. Μάλιστα, όπως επεσήμανε, το Χόλιγουντ σταμάτησε να την καλεί και να της προτείνουν ρόλους. «Εχασα τα πάντα, τα χρήματά μου, την κηδεμονία του παιδιού μου, την καριέρα μου, όλα αυτά τα πράγματα που αισθάνεσαι ότι είναι η πραγματική ταυτότητα και η ζωή σου. Τα περισσότερα δεν τα πήρα ποτέ πίσω. Αλλά εχω φτάσει σε ένα σημείο που νιώθω καλά, όπου πραγματικά αναγνωρίζω ότι είμαι επαρκής» είπε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πως στη διαδικασία της ανάρρωσής της «τραύλιζε» και δεν «έβλεπε σωστά». Επίσης, υπογράμμισε ότι υπέφερε από απώλεια μνήμης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν ρωτήθηκε πού βρήκε το κουράγιο να μοιραστεί την ιστορία της, η ηθοποιός απάντησε: «Προέρχομαι από μια διαλυμένη οικογένεια. Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να φροντίζω όλους τους άλλους. Μου πήρε πολύ καιρό για να καταλάβω ότι είχα τη δική μου ζωή και ότι δεν έπρεπε να φτιάχνω τα πράγματα για όλους τους άλλους και ότι ήταν εντάξει για μένα να λαμβάνω φροντίδα, για μένα να είμαι αρκετή ως άτομο με αναπηρία. Αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου και περήφανη για τα επιτεύγματά μου – από το να επιβιώνω μέχρι το να βοηθάω άλλους να επιβιώνουν». 

Εν έτει 2023, η Στόουν ασχολείται κυρίως με τη ζωγραφική. Εχει υιοθετήσει δύο ακόμα παιδιά, τον Laird, 18 ετών και τον Quinn, 17 ετών, και ασχολείται με το Νευρολογικό Ιδρυμα Barrow. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top