Sharon Stone: «Το Χόλιγουντ με ξέχασε μετά το εγκεφαλικό που έπαθα»

«Από τότε δεν έχω δουλειά»

Δείτε διάφορες εμφανίσεις της Σάρον Στόουν/ AP newsroom

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Sharon Stone λέγοντας ότι το Χόλιγουντ τη σνόμπαρε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια.

H Sharon Stone διαγνώστηκε πάλι με καρκίνο - Υποβλήθηκε σε εγχείρηση

Η 65χρονη σήμερα ηθοποιός, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το 2001 μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που διήρκεσε εννέα ημέρες και η πιθανότητα επιβίωσή της ήτα 1%.

Βαρύ πένθος για τη Σάρον Στόουν: Πέθανε ο μικρότερος αδερφός της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LensCrafters (@lenscrafters)

Ο φόβος για την υγεία της την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για δύο χρόνια, αλλά αυτά τα δύο χρόνια σύντομα μετατράπηκαν σε ένα πολύ μεγαλύτερο, ανεπιθύμητο διάλειμμα.

«Ανάρρωσα για επτά χρόνια και έκτοτε δεν έχω δουλειά», είπε στην εκδήλωση Raising Our Voices του The Hollywood Reporter.
«Όταν συνέβη αρχικά, επέλεξα να μην μοιραστώ την είδηση γιατί ήξερα ότι κάθε προσωπική αναποδιά θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα κάποιου. Δυστυχώς, κάτι πήγε στραβά για μένα, με αποτέλεσμα να είμαι στο περιθώριο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Υπήρξε μια εποχή στη ζωή μου που ήμουν μια πολύ επιτυχημένη σταρ του κινηματογράφου. Η διαφορετικότητα μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία πτυχές. Μπορεί να είναι ένας τραυματισμός, το χρώμα του δέρματός σας ή απλώς να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. Αν είστε κάποιος που εκπροσωπεί τη διαφορετικότητα, πρέπει να διεκδικήσετε τη θέση σας σε αυτή τη βιομηχανία», πρόσθεσε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Μετά το εγκεφαλικό, η διάσημη ηθοποιός συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως «Catwoman», «Lovelace» και «The Laundromat», αλλά μετά την περιπέτεια με της υγείας της δεν ήταν ποτέ  υποψήφια για Όσκαρ ή Χρυσή Σφαίρα.

Sharon Stone: Έχασε τις μισές της οικονομίες λόγω Silicon Valley;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top