Ποιος γνωστός τραγουδιστής είναι το παιδάκι της φωτογραφίας

Την ανήρτησε με αφορμή τα γενέθλιά του

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Κιάμου στο Κοσμοράδιο/ βίντεο Πρωινό Μας

Τα γενέθλιά του είχε χθες, 4 Οκτωβρίου, ο Πάνος Κιάμος και με ανάρτησή του στο instagram δημοσίευσε μια παιδική του φωτογραφία αλλά και την ιδιαίτερη τούρτα του.

Κιάμος: «Δε μάθατε για το διαζύγιο γιατί δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω»

«Κάτσε και μέτρα…(τα χρόνια 😂😂)!! Κοίτα για χάρη σου…πως ήμουν και πως έγινα!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, χρησιμοποιώντας τους στίχους από τα τραγούδια του «Κάτσε και μέτρα» και «Σφύριξα και έληξες». 

Γενέθλια για τον Κιάμο - Το ευχαριστώ στον ξεχωριστό άνθρωπο της ζωής του

Ο 48χρονος δημοφιλής τραγουδιστής εκτός από τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα παιδικά του χρόνια, ανήρτησε και την τούρτα του, η οποία ήταν διακοσμημένη με ένα μικρόφωνο, ένα cd και μουσικές νότες. 

Ο Πάνος Κιάμος επί σκηνής τον Μάιο του 2023/ NDP Νίκος Δρούκας

Ο Πάνος Κιάμος επί σκηνής τον Μάιο του 2023/ NDP Νίκος Δρούκας

Ο Πάνος Κιάμος κρατά χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια. Σε συνέντευξή του στο «Κοσμοράδιο» τον περασμένο Μάρτιο, αναφέρθηκε και στο αθόρυβο διαζύγιό του από την επί χρόνια σύζυγό του, Ζαχαρούλα, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. «Και τα τρία παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης είναι 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12» είχε πει στη συνέντευξή του.

Ο Πάνος Κιάμος με την πρώην σύζυγό του, Ζαχαρούλα, σε δημόσια εμφάνιση το 2010/ φωτογραφία NDP

Ο Πάνος Κιάμος με την πρώην σύζυγό του, Ζαχαρούλα, σε δημόσια εμφάνιση το 2010/ φωτογραφία NDP

Ο τραγουδιστής και η Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη έγιναν ζευγάρι το 2003. Πέντε χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και λίγους μήνες μετά, γεννήθηκε η Λιάνα, στη συνέχεια ο Βασίλης και λίγα χρόνια μετά ο Κωνσταντίνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top