Κιάμος: «Δε μάθατε για το διαζύγιο γιατί δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω»

«Προσπαθώ να προσέχω αλλά δεν είμαι λάτρης του γυμναστηρίου»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Κιάμου στο Κοσμοράδιο/ βίντεο Πρωινό Μας

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας προτιμά να απασχολεί τα ΜΜΕ με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή.

Ο Πάνος Κιάμος κρατά χαμηλό προφίλ στα προσωπικά του. Αθόρυβο ήταν και το διαζύγιό του μετά από 12 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Πάνος Κιάμος: Τίτλοι τέλους στον γάμο του μετά από 12 χρόνια;

Ο Πάνος Κιάμος με την πρώην σύζυγό του, Ζαχαρούλα, σε δημόσια εμφάνιση το 2010/ φωτογραφία NDP

Ο Πάνος Κιάμος με την πρώην σύζυγό του, Ζαχαρούλα, σε δημόσια εμφάνιση το 2010/ φωτογραφία NDP

Ο τραγουδιστής και η Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη έγιναν ζευγάρι το 2003. Πέντε χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και λίγους μήνες μετά, γεννήθηκε η Λιάνα, στη συνέχεια ο Βασίλης και λίγα χρόνια μετά ο Κωνσταντίνος.

Πάνος Κιάμος: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται να ζητήσω ποτέ χρήματα»


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για το διαζύγιό του. «Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δε θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δε θα είχαν επιτυχία», ανέφερε στο «Κοσμοράδιο» και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Ο Πάνος Κιάμος on stage / φωτογραφία NDP


«Και τα τρία παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης είναι 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12. Δε σου κρύβω ότι είναι πολύ λίγα τα τραγούδια μου που ακούνε τα παιδιά μου. Είναι Snik, Trannos, FY», πρόσθεσε στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό Μας».

Πάνος Κιάμος: Γιατί αρνήθηκε να πάει σε κριτική επιτροπή show;

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί δεν τον έχουμε δει σε κάποιο talent show αν και του έχουν γίνει προτάσεις: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για να συμμετέχω σε talent show αλλά το απέρριψα. Όχι επειδή έχω κάποια αρνητική άποψη αλλά γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Δε νομίζω είμαι καλός κριτής. Δεν μπορώ να πω πράγματα σε άλλους που δεν μπορώ να πω σε εμένα».


Μπορεί οι περισσότεροι καλλιτέχνες και όχι μόνο να λατρεύουν το γυμναστήριο, αλλά ανάμεσα σε αυτούς δεν είναι ο Πάνος Κιάμος: «Προσπαθώ να προσέχω αλλά δεν είμαι λάτρης του γυμναστηρίου. Να την πω την αλήθεια. Προσπαθώ να μην είμαι αντιαισθητικός γιατί είναι η δουλειά τέτοια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top