Πάνος Κιάμος: Γιατί αρνήθηκε να πάει σε κριτική επιτροπή show;

«Βγαίνω στην τηλεόραση μόνο όταν έχω κάτι να πω»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του, την προσεχή Παρασκευή (20/5) στο Posidonio, ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο «Breakfast@star» για τη συνεργασία με τον πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

Πάνος Κιάμος: Το δημόσιο ευχαριστώ σε καταξιωμένους καλλιτέχνες!

«Ο πατέρας μου δούλευε σε εργοστάσιο που τύπωνε τις αφίσες και τα αυτόγραφα των καλλιτεχνών. Ως παιδί έχω κουβαλήσει πολλά αυτόγραφα για τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νίκο Νομικό και τον Λευτέρη Πανταζή. Με γέμιζε πολύ που έβλεπα από κοντά όλους αυτούς τους καλλιτέχνες. Δεν είχα φανταστεί τη δική μου εξέλιξη. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου σε όλη μου την καριέρα. Όταν έχεις τον πατέρα σου μάνατζερ δεν υπάρχει κανένας δόλος και το λάθος δεν γίνεται επίτηδες».

 

Πάνος Κιάμος: Το περιστατικό με τον Πανταζή που «σημάδεψε» την καριέρα του

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει απορρίψει τραγούδι που έγινε επιτυχία από άλλο συνάδελφό του. «Είμαι σίγουρος ότι τραγούδια που έχω πει εγώ τα ακούσανε κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες πριν από εμένα. Μου έχει πει δημιουργός, με παράπονο αν θες, ότι έδειξα το τραγούδι εδώ και εδώ, τελικά το πήρες εσύ και έγινε μεγάλη επιτυχία. Συμβαίνουν αυτά. Δεν είναι κακό».

Κλείνοντας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση για να είναι στην κριτική επιτροπή κάποιου show, αλλά αρνήθηκε.

«Βγαίνω στην τηλεόραση μόνο όταν έχω κάτι να πω. Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε κάποια κριτική επιτροπή. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω αυτή την περίοδο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Επίσης, δε νομίζω ότι θα «το είχα» ως παρουσιαστής».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top