Πάνος Κιάμος: Το δημόσιο ευχαριστώ σε καταξιωμένους καλλιτέχνες!

Το βίντεο – «έκπληξη» του τραγουδιστή στο Instagram

Μπορεί αυτό το διάστημα ο Πάνος Κιάμος να μην εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά δε σταματά να ασχολείται με τη μουσική.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ετοίμασε μία έκπληξη στους θαυμαστές του, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο τον βλέπουμε μαζί με τον συνθέτη και στιχουργό Θάνο Παπανικολάου και τον συνθέτη – παραγωγό Βασίλη Γαβριηλίδη.

Το όμορφο αγόρι είναι Έλληνας τραγουδιστής και σήμερα έχει τα γενέθλιά του!

Ο Πάνος Κιάμος, όπως κάνει άλλωστε και όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, θέλησε να τιμήσει κάποιους καλλιτέχνες ερμηνεύοντας ορισμένες από τις επιτυχίες του.

Πάνος Κιάμος

Τον ακούμε λοιπόν να τραγουδά το «Ένα Γράμμα» του Γιάννη Πάριου (μουσική: Αντώνης Βαρδής – στίχοι: Σαράντης Αλιβιζάτος), το «Φαινόμενο» του Βασίλη Καρρά (Φοίβος), το «Παλιόκαιρος» του Πασχάλη Τερζή (Γιώργος Θεοφάνους – Εύη Δρούτσα), «Τα Λαδάδικα» του Δημήτρη Μητροπάνου (Μάριος Τόκας  Φίλιππος Γράψας) και το «Όλα Σ’ Αγαπάνε του Σταμάτη Γονίδη (Αλέκος Χρυσοβέργης Σπύρος Γιατράς).

Με αυτόν τον τρόπο ο ταλαντούχος ερμηνευτής θέλησε να τιμήσει και φυσικά να πει ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» σε αυτούς τους καλλιτέχνες, αλλά και τους δημιουργούς για την προσφορά τους στο ελληνικό πεντάγραμμο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε, σ’ αυτούς τους καλλιτέχνες (ερμηνευτές και δημιουργούς), όλοι εμείς οι νεότεροι γιατί από αυτούς πήραμε το “βήμα”! Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Κιάμος.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top