Χάρις Αλεξίου: To αντίο στον Λευτέρη Χαψιάδη - «Θα σε τραγουδάμε φίλε μου»

Ήταν ο στιχουργός του διαχρονικού κομματιού «Μία είναι η ουσία»

Όσα είχε πει η Χάρις Αλεξίου στο Breakfast@Star για τη συμμετοχή της στο Μaestro

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του σπουδαίου στιχουργού, Λευτέρη Χαψιάδη, στα 69 του χρόνια. Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρέτησε τον συνεργάτη της και αγαπημένο της φίλo με μια ανάρτησή της στο facebook. «Θα σε τραγουδάμε φίλε μου» έγραψε. 

Λευτέρης Χαψιάδης: Πέθανε ο στιχουργός που έγραψε το «Μία είναι η ουσία»

Ο Λευτέρης Χαψιάδης, διακεκριμένος στιχουργός, ποιητής και συγγραφέας μυθιστορημάτων είναι πίσω από τους στίχους 525 τραγουδιών, ανάμεσά τους, τα: «Μία είναι η ουσία», «Φαντασία μου πλανεύτρα», «Κάποια κάπου κάποτε», «Ευτυχώς στη ζωή που υπάρχεις κι εσύ», «Πήγα σε μάγισσες», «Χίλιες φορές», «Έρχομαι και σ’ ανταμώνω», «Όταν χορεύεις μάτια μου».

«Αχ βρε Λευτέρη μου. Εσύ έγραψες το "Μία είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία". Κι όμως για σένα υπάρχει και για εκεί ταξιδεύεις τώρα. Θα σε τραγουδάμε φίλε μου» ήταν τα λόγια της Χαρούλας Αλεξίου στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μια παλιά φωτογραφία της με τον Λευτέρη Χαψιάδη.

Ο Λευτέρης Χαψιάδης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τον τελευταίο μήνα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το pamevro.gr, έπασχε από κάποιας μορφής άνοια και μετά από ένα ατύχημα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες της ζωής του είχε προσβληθεί και από κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top