Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου ήξερε ότι δεν είχε πολύ χρόνο»

Συγκινεί μιλώντας για την απώλεια του Νίκου Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει επανειλημμένα για τον ρόλο που έπαιξε, και παίζει ακόμη, στη ζωή της ο πατέρας της παρόλο που έχουν περάσει χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή.

16 χρόνια από τον θάνατο του Ν.Κούρκουλου: Η ανάρτηση της κόρης του

Μπαμπάς και κόρη ήταν πολύ δεμένοι και ακόμα θυμάται τις συζητήσεις που έκαναν και τι της έλεγε όταν εκείνη ήταν ακόμα σε μικρή ηλικία.

«Είχα έναν μπαμπά που ήταν πολύ κάθετος στο να μη ζω μέσα σε μία φούσκα. Γενικά μου μίλαγε πάρα πολύ ακόμα και για πολύ δύσκολα θέματα, που δεν ξέρω αν πρέπει να τα συζητάς με ένα παιδί», είπε για τον Νίκο Κούρκουλο μιλώντας στη «Μεγάλη Εικόνα» και πρόσθεσε: «Είχε πολύ μεγάλο άγχος για το εάν θα γίνω φυσιολογικός, καλός άνθρωπος. Από την άλλη, θεωρώ ότι ο ίδιος ήξερε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του και είχε άγχος να προλάβει».

Η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε και στη «μάχη» που έδωσε ο αείμνηστος ηθοποιός με τον καρκίνο, αλλά και πότε κατάλαβε εκείνη ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπαμπά της.

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου ανήμερα των γενεθλίων του Νίκου Κούρκουλου

Ο Νίκος Κούρκουλος στο Θέατρο Κάππα το 1992/ φωτογραφία NDP

Ο Νίκος Κούρκουλος στο Θέατρο Κάππα το 1992/ φωτογραφία NDP

«Είχε γίνει μία λάθος διάγνωση στον πατέρα μου και ήταν άρρωστος για πολλά χρόνια. Στα 6 μου έγινε η επίσημη διάγνωσή του και έκτοτε άρχισε να παλεύει. Ήταν πολύ δίκαιος, αφοπλιστικά ειλικρινής και πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος και πατέρας. Δεν αμφέβαλα ποτέ ότι είμαι η προτεραιότητά του. Συνήθως με ρωτάνε πώς διαχειρίστηκα τον θάνατό του. Το περίεργο είναι ότι εγώ κατάλαβα ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο το βράδυ πριν την ημέρα που αποφάσισε ότι δε θα πάει στη δουλειά. Πρέπει να ήταν μία βδομάδα πριν τον θάνατό του. Του λέω: θα σε δω αύριο μετά τη δουλειά. Μου λέει: αύριο δε θα πάω. Δε φαινόταν όμως κάτι, ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν μου είπε ότι δε θα πάει στη δουλειά, εκεί ξέσπασα για πρώτη φορά, όχι όμως μπροστά του. Εκεί θρήνησα εγώ τον πατέρα μου, γιατί κατάλαβα ότι για να μην πηγαίνει στη δουλειά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όταν έχω ζήσει με έναν τέτοιο άνθρωπο, που πήγαινε στη δουλειά ενώ ήταν άρρωστος, νιώθω ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα εγώ να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπω Netflix».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top