Τσαλίκη σε Ζαμπέτογλου: «Με φέρνεις σε αμηχανία αλλά σε ευχαριστώ»

«Αν δεν το έλεγα, θα έσκαγα», της απάντησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις κακές κριτικές και τη σχέση που αναπτύσσουμε με τον εαυτό και τους γύρω μας. 

Ναταλία Τσαλίκη: «Με ενοχλεί η ταμπέλα “η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου”»

Στο ξεκίνημα της συζήτησης η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να κάνει ένα κοπλιμέντο στην καλεσμένη της, λέγοντας: «Μπορώ να πω κάτι, γιατί μου έρχεται αυθόρμητα και θα σκάσω αν δεν το πω; Πόσο βαθιά όμορφη είσαι; Είσαι τόσο αληθινά όμορφη, που δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Βλέπει κάποιος τα μάτια σου και είναι σαν να βλέπει κι από πίσω...». 

H ομορφιά της Ναταλίας Τσαλίκη ενθουσίασε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

H ομορφιά της Ναταλίας Τσαλίκη ενθουσίασε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Σε ευχαριστώ πολύ! Με φέρνεις σε αμηχανία αλλά σε ευχαριστώ. Εμένα μου αρέσει πολύ να λέω καλές κουβέντες, δεν τις λέμε εύκολα», απάντησε η καταξιωμένη ηθοποιός. «Αν δεν το έλεγα, θα έσκαγα», ανταπάντησε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ. 

Ναταλία Τσαλίκη: «Οι γονείς μου δεν ήταν για γάμο»

«Όσο πιο καλός είσαι με τον εαυτό σου, με την έννοια της φροντίδας και της κατανόησης, τόσο πιο πολύ θα δεις μετά τον άλλο με τον ίδιο τρόπο. Όταν αισθάνεσαι άσχημα στο πετσί σου, μετά αυτό θα βγει αμέσως στον πρώτο τυχόντα. Θα βγάλεις βία, θυμό, γιατί εσύ δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου. Δεν ασχολούμαι πια με την κακή κριτική. Δε μένω σε αυτό, με ενδιαφέρει το κοινό πιο πολύ, τι αισθάνεται και πώς το επικοινωνεί», υπογράμμισε η Ναταλία Τσαλίκη. 

Η Ναταλία Τσαλίκη έχει μια τεράστια πορεία στο θέατρο

Η Ναταλία Τσαλίκη έχει μια τεράστια πορεία στο θέατρο
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top