Ναταλία Τσαλίκη: «Με ενοχλεί η ταμπέλα “η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου”»

Όσα αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ναταλίας Τσαλίκη

Για το μεγάλο διάστημα που έλειπε από την τηλεόραση, τις (πολλές) ελληνικές σειρές, αλλά και για την ταμπέλα «Η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου», μίλησε η Ναταλία Τσαλίκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι, δε μιλήσαμε για 3 χρόνια»

«Στην τηλεόραση βλέπουμε πολλές σειρές, αλλά λίγες είναι οι καλές. Είμαστε πολύ πίσω ακόμα στο “γιατί κάνουμε τηλεόραση”. Ο παράγωγος πρέπει να θέλει να διαθέσει χρήματα και να έχει αισθητική, αυτά τα δυο λείπουν στις μέρες μας. Δε φοβάμαι τον κορεσμό από τις πολλές σειρές, απλά βλέπω ότι ο κόσμος δεν τις παρακολουθεί όλες», δήλωσε αρχικά.

Φέτος, βλέπουμε τη Ναταλία Τσαλίκη στη σειρά Κάνε ό,τι κοιμάσαι

Φέτος, βλέπουμε τη Ναταλία Τσαλίκη στη σειρά Κάνε ό,τι κοιμάσαι

Στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια και το γεγονός ότι οι γονείς της δεν ήταν γεννημένοι για να κάνουν παιδί: «Απλά αυτό όριζε η κοινωνία τότε», είπε χαρακτηριστικά. «Κάθε φορά που μιλάω για τα παιδικά μου χρόνια, θέλω να τονίσω ότι έχει σημασία ο λόγος που κάνουμε παιδιά και πόσο συνειδητό είναι. Όταν γεννάμε ένα παιδί χωρίς να το σκεφτούμε πολύ και να το θέλουμε, το παιδί είναι πολύ πιθανό να μπει σε κατάσταση που δε θα είναι θετική. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν η ανασφάλεια κι η έλλειψη σιγουριάς στο οικογενειακό περιβάλλον μου», πρόσθεσε.

Ναταλία Τσαλίκη: «Οι γονείς μου δεν ήταν για γάμο»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπέζο. «Αν δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, είναι δύσκολο να τα βρεις και με τον σύντροφό σου. Αν είσαι “κόμπος” μέσα σου, θα σου φταίνε όλα. Με ενοχλεί η ταμπέλα “η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου”. Σιγά σιγά με τα χρόνια και την προσπάθεια, το κατακτάς και σε φωνάζουν με το δικό σου επίθετο», τόνισε η ηθοποιός.

Η Ναταλία Τσαλίκη κι ο Γιάννης Μπέζος είναι παντρεμένοι σχεδόν τέσσερις δεκαετίες!

Η Ναταλία Τσαλίκη κι ο Γιάννης Μπέζος είναι παντρεμένοι σχεδόν τέσσερις δεκαετίες! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top