Μαριάντα Πιερίδη: «Αφήστε με λίγο στην ησυχία μου»– Τι είπε ο Κατριβέσης

Η αντίδραση του σεφ για την κρίση στον γάμο του με την τραγουδίστρια

Η αντίδραση του Δημήτρη Κατριβέση σε ερώτηση για την κρίση στον γάμο του και η έκκληση της Μαριάντας Πιερίδη/ Το Πρωινό Ant1

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μαριάντα Πιερίδη είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη ότι περνά κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση. 

Δημήτρης Κατριβέσης: Πρώτη φορά απαντά στις φήμες χωρισμού από την Πιερίδη

Ο σεφ ταξίδεψε σήμερα από τη Σαντορίνη, όπου δραστηριοποιείτο, στην Αθήνα και δημοσιογράφος της εκπομπής του Ant1 «Το Πρωινό» τον συνάντησε στο αεροδρόμιο.

Δημήτρης Κατριβέσης- Μαριάντα Πιερίδη / NDP

«Δε νομίζω να σας αφορά αυτό που θα συζητήσουμε με τη Μαριάντα. Ποια κατάσταση; Νομίζω είναι λίγο προσωπικά τα θέματα αυτά» ήταν η λακωνική απάντηση του Δημήτρη Κατριβέση. 

Μελέτη για Πιερίδη: «Το σωματοποίησα, για μένα αυτό είναι χυδαίο»

Η ίδια εκπομπή φιλοξένησε και νέες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να σταματήσει όλο αυτό. «Δε θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Επειδή είμαστε μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει κάποιο closing θετικό ή αρνητικό οπότε αφήστε με λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Ο άντρας μου είναι, εννοείται ότι έχει δικαίωμα να πει αυτό που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πει. Γενικά είναι όλο άβολο. Εξαρτάται η περίπτωση για τη συγχώρεση. Μαζεύεις όλα σου τα χαρτιά και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις» είπε η τραγουδίστρια.

Πρώην σύντροφος Μαριάντας Πιερίδη: «Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται»

«Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, γιατί έχουμε και ένα μικρό παιδί», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top