Πρώην σύντροφος Μαριάντας Πιερίδη: «Αν υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται»

Τι είπε ο Νέστορας Φωτιάδης, πατέρας του παιδιού της

Όσα είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πρώην σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη και πατέρας του παιδιού τους για την κρίση στον γάμο της

Για την κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση και την επικοινωνία που είχε με την πρώην σύντροφό του μετά τα όσα έχουν συμβεί, μίλησε ο Νέστορας Φωτιάδης. Ο μουσικός είναι ο πατέρας του γιου της, Νικόλα.

Μαριάντα Πιερίδη: «Σας παρακαλώ, μην μπλέκετε τον γιο μου»

«Την Μαριάντα την ξέρω καλά. Αν δεις κάποιον στεναχωρημένο, το ψυχανεμίζεσαι και καταλαβαίνεις τι γίνεται, οπότε ήξερα ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει, αλλά ξέρω ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Είναι πολύ δυνατή σε αυτά τα θέματα» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Νέστορας Φωτιάδης. 

Μαριάντα Πιερίδη- Δημήτρης Κατριβέσης/ NDP Νίκος Ζότος

 Μαριάντα Πιερίδη- Δημήτρης Κατριβέσης/ NDP Νίκος Ζότος

Μαριάντα Πιερίδη: «Έγινε κάτι σοκαριστικό που είναι αιτία χωρισμού»

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε τον Νικόλα τον Μάρτιο του 2013. Μετά τον χωρισμό τους και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή. Ο Νέστορας Φωτιάδης έχει αποκτήσει κι άλλο ένα παιδί, από τον γάμο του με την νυν σύντροφό του.

Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορας Φωτιάδης έγιναν πρώτη φορά γονείς τον Μάρτιο του 2013/ NDP

Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορας Φωτιάδης έγιναν πρώτη φορά γονείς τον Μάρτιο του 2013/ NDP

«Έχουμε μιλήσει γιατί πρέπει να είναι και ο Νικόλας ήρεμος και δε θα ήθελα να είναι το παιδί σε καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι υπό έλεγχο» είπε αρχικά ο Νέστορας Φωτιάδης.

«Ανθρώπινα και μόνο όταν θέλεις να δώσεις συμβουλή σε έναν άνθρωπο, το κάνεις σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα να συμπαρασταθείς… δε χρειάζεται να το δηλώσεις. Ακόμη και με μία καλή κουβέντα, μπορεί να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα» πρόσθεσε.

Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορας Φωτιάδης σε βραδινή τους έξοδο, το 2013/ NDP

Μαριάντα Πιερίδη και Νέστορας Φωτιάδης σε βραδινή τους έξοδο, το 2013/ NDP

«Ούτως ή άλλως έχουμε τον Νικόλα μαζί, μιλάμε κάθε μέρα γιατί ο Νικόλας κοντεύει τα 10 πια, μπαίνει στην προεφηβεία σιγά σιγά. Χθες τα είπαμε για το σχολείο, καλά την άκουσα, καλά είναι. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσει. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Νικόλας, μόνο ό,τι έχει να κάνει με το παιδί που έχουμε μαζί. Δεν ανακατεύομαι σε κάτι τόσο προσωπικό τους. Είναι σίγουρο ότι θα το ξεπεράσουν μαζί αυτό, αν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται» κατέληξε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top