Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Κόντεψα να πεθάνω από σοβαρό ιατρικό λάθος»

Όσα είπε για τη δύσκολη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που έκανε

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από την εκπομπή Στούντιο 4

Την αποκάλυψη ότι βρέθηκε ένα βήμα από τον θάνατο έκανε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, όταν υποβλήθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Στο νοσοκομείο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κινηματογραφικός Εξολοθρευτής θυμήθηκε τη στιγμή που ξύπνησε και το ιατρικό λάθος που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. 

Για οκτώ χρόνια ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υπήρξε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας

Για οκτώ χρόνια ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υπήρξε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας /Φωτογραφία AP Images/Alvaro Barrientos

«Θυμάμαι όταν έκανα την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, την τρίτη, η οποία έγινε πριν από λίγα χρόνια, λίγο πριν ξεκινήσουμε τον Εξολοθρευτή 6. Είχα πραγματικά φρικάρει. Ξύπνησα και ξαφνικά οι γιατροί ήταν μπροστά μου και μου έλεγαν: "Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ήταν όπως το είχαμε σχεδιάσει"», είπε αρχικά. 

Η επική ατάκα του Σβαρτσενέγκερ όταν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια απλή μη επεμβατική διαδικασία έγινε πιο περίπλοκο όταν η ιατρική ομάδα έκανε ένα λάθος και τρύπησε το τοίχωμα της καρδιάς», συμπλήρωσε. 

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη συμπρωταγωνίστριά του στον Εξολοθρευτή, Λίντα Χάμιλτον

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη συμπρωταγωνίστριά του στον Εξολοθρευτή, Λίντα Χάμιλτον /Φωτογραφία AP Images/Willy Sanjuan

Ο Σβαρτσενέγκερ πρόσθεσε ότι «έπρεπε να τον ανοίξουν πολύ γρήγορα για να σώσουν τη ζωή του» λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. «Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Ήταν μια καταστροφή. Ήμουν στη μέση μιας καταστροφής», παραδέχτηκε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top