Οικονομόπουλος: «Δε με αφορά αν γίνομαι viral, κάποτε η ψυχραιμία χάνεται»

«Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που έχω τραυματιστεί από τα λουλούδια»

Δείτε βίντεο από άλλη εμφάνισή του όπου «έπεσε» ξύλο

Τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media κάνουν τις τελευταίες μέρες τα βίντεο με τον εκνευρισμένο Νίκο Οικονομόπουλο

Συγκεκριμένα, στα βίντεο που κυκλοφορούν, ο τραγουδιστής φαίνεται φανερά ενοχλημένος με άτομα από το κοινό που του πετούν λουλούδια και πανέρια στο πρόσωπο. Μάλιστα, δε διστάζει να εκφράζει την ενόχλησή του στις συναυλίες του, όταν συμβαίνει αυτό.

Κάτι παρόμοιο συνέβη πρόσφατα, όταν ένα θαυμαστής τού πέταξε ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπο.

«Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις» τού είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος, διακόπτοντας για λίγο το τραγούδι του.

Σε δηλώσεις του στον Alpha Κύπρου, είπε σχετικά με αυτό: «Δε με αφορά αν γίνομαι viral. Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση, μετά την τρίτη τέταρτη φορά κάποια στιγμή δεν πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός;».

«Όπως εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, έτσι πρέπει και κόσμος κατά κάποιες περιπτώσεις να σέβεται και τους καλλιτέχνες» συνέχισε.

«Όταν έρχεται στο πρόσωπο, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που έχω τραυματιστεί, δεν θα βγω όμως ποτέ στην κάμερα να λέω ότι τραυματίστηκα από τα λουλούδια. Και άλλοι καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία. Αλλά κάποια στιγμή η ψυχραιμία χάνεται, όχι μόνο από εμένα και από τους άλλους» είπε τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top