Βρεττός & Δεληγιάννη έχουν επέτειο: Δες αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου

Το ζευγάρι κλείνει έναν χρόνο έγγαμου βίου

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ηλία Βρεττού στο Καλό Μεσημεράκι

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.  

Ηλίας Βρεττός: Τι είπε στη σύζυγό του την ώρα που της έδινε το μονόπετρο;


Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή, την Κύμη Ευβοίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βρεττός - Δεληγιάννη: 10 νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους


Το βράδυ της Πέμπτης 31/8, ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από την πιο όμορφη μέρα της ζωής του.
«Μωρό μου είμαστε ένα χρόνο πιο κοντά στο άπειρo. Ξημερώνει η πρώτη μας επέτειος! Χρόνια μας πολλά», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του για την πρώτη επέτειο γάμου με τη γυναίκα που κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά.

Βρεττός: Τα φιλιά στη σύζυγό του και η σπάνια εμφάνιση με τους γονείς του

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”», είχε δηλώσει ο  Ηλίας Βρεττός στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top