Ηλίας Βρεττός: Τι είπε στη σύζυγό του την ώρα που της έδινε το μονόπετρο;

«Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ηλία Βρεττού στο Καλό Μεσημεράκι

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ηλίας Βρεττός, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αναστασίας Δεληγιάννη.

Βρεττός - Δεληγιάννη: 10 νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπη και πίστης.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που ξεχώρισε στη σύζυγό του και την ερωτεύτηκε το πρώτο κιόλας διάστημα της σχέσης τους. Μάλιστα, αποκάλυψε και τι της είπε όταν της έδωσε το μονόπετρο κάνοντάς της πρόταση γάμου.

Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Full in love στα μπουζούκια

 

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

«Ξεχώρισα πολλά στην Αναστασία και ήμουν σίγουρος ότι θα πάει εκεί που πήγε το πράγμα. Είναι τελείως εκτός χώρου από όλες τις απόψεις, έχει φοβερή αλλεργία σε ό,τι έχει να κάνει με δημοσιότητα, με την προβολή άρα είναι δίπλα μου 100% για αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι για όλο το περιτύλιγμα», πρόσθεσε.

«Είναι πάρα πολύ αληθινός άνθρωπος σε σημείο που πολλές φορές σε σοκάρει η ευθύτητά της και πώς θα σου πει κάτι μέσα στη μούρη σου, κάτι που εγώ το έχω πολύ ανάγκη. Το πιο σημαντικό που το αισθανόμουν από την αρχή της σχέσης μας είναι ότι για πρώτη φορά είμαι με έναν άνθρωπο που με πάει μπροστά και με κάνει καλύτερο. Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδί, από δω και πέρα είναι στα χέρια του Θεού, χωρίς άγχος», δήλωσε κλείνοντας για την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top