Αγοραστή Αρβανίτη: «Αυτό που ζήσαμε στην Εθνική Οδό ήταν απλώς αδιανόητο»

Η ηθοποιός ήταν εγκλωβισμένη για ώρες στην Αθηνών - Κορίνθου

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της Αγοραστής Αρβανίτη στο star.gr

Την τεράστια ταλαιπωρία που βίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθηνών - Κορίνθου μετά την έκρηξη βυτιοφόρου, μοιράστηκε η Αγοραστή Αρβανίτη μέσα από τα social media

Αγοραστή Αρβανίτη: Ο έρωτας με τον Θανάση Τσαλταμπάση και το θέατρο

Η ηθοποιός και σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση περιγράφοντας όλα όσα βίωσε, ακινητοποιημένη, στην Εθνική Οδό

Η Αγοραστή Αρβανίτη είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τσαλταμπάση αρκετά χρόνια

Η Αγοραστή Αρβανίτη είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τσαλταμπάση αρκετά χρόνια /Φωτογραφία Instagram

Όπως αποκάλυψε στο Facebook: «Το σημερινό στην Εθνική Οδό που ζήσαμε εμείς και πόσες χιλιάδες άνθρωποι ήταν απλώς αδιανόητο. Δυο ώρες περίπου μετά το συμβάν περάσαμε τα διόδια της Ελευσίνας ελεύθερα αλλά χωρίς καμία ενημέρωση για το συμβάν με το βυτιοφόρο και για το τι μας περιμένει λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Μποτιλιαρισμένοι, σημειωτόν για 3 ώρες (εμείς τουλάχιστον). Ένας άνθρωπος από την κρατική μηχανή δεν ενημέρωνε για την εξέλιξη της κατάστασης, απλώς μέσα στο αμάξι με 37 - 38 βαθμούς να περιμένεις». 

Φωτιά βυτιοφόρο: «Σεβαστή η οργή των οδηγών, ήταν δύσκολο περιστατικό»

«Κανένας τρόπος διαφυγής και καμία ενημέρωση. Τα διόδια της Ελευσίνας τα έκλεισαν απ’ ότι διάβασα στις 17:00, δηλαδή περίπου 4 ώρες μετά το συμβάν. Γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα; Ή γιατί δεν ενημέρωναν τον κόσμο στα διόδια άμεσα από το περιστατικό με το βυτιοφόρο να γνωρίζουμε; Δε θέλω να φανταστώ τι τράβηξαν άνθρωποι που έπρεπε να συνεχίσουν το δρόμο τους, (εμείς με τα χίλια ζόρια γυρίσαμε πίσω Αθήνα) ή οι άνθρωποι που η βενζίνη δεν ήταν επαρκής ή τα αιρ κοντισιον ή ηλικιωμένοι, παιδιά, ζώα…νερά μη επαρκή .. απίστευτη ταλαιπωρία!

Τουλάχιστον την επόμενη φορά να θυμηθώ να γκουκλάρω τι συμβαίνει στους δρόμους… Ελπίζω να είναι όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα καλά και τουλάχιστον να έμειναν μόνο στην ταλαιπωρία» καταλήγει η Αγοραστή Αρβανίτη στη δημοσίευσή της.

Η ανάρτηση της Αγοραστής Αρβανίτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top