Αγοραστή Αρβανίτη: Ο έρωτας με τον Θανάση Τσαλταμπάση και το θέατρο

Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής»

Η Αγοραστή Αρβανίτη αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και μία ενέργεια που σε μαγνητίζει μίλησε στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη για το bullying που έχει συναντήσει στον χώρο, τον λόγο που έχει αποφασίσει να επιλέξει το θέατρο από την τηλεόραση και φυσικά για τον έρωτα της ζωής της, Θανάση Τσαλταμπάση.

«Ο κατά φαντασίαν ασθενής» στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

 

Η τωρινή συνεργασία με τους συντελεστές της παράστασης είναι άψογη, ωστόσο τα πράγματα στις δουλειές της δεν ήταν πάντα ρόδινα.

«Έχω βρεθεί σε εργασιακό περιβάλλον που κάποιος ιεραρχικά εκμεταλλευόταν τις καταστάσεις. Θα προτιμούσα να μη δω κάποιες συμπεριφορές καταπιεστικές, αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ, οπότε όπου μπορώ είμαι πάντα εκεί για να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου και τους άλλους.» δηλώνει.

Η όμορφη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στο επιτυχημένο σήριαλ «Daddy Cool» και εξηγεί τον λόγο που δεν την έχουμε δει τηλεοπτικά σε άλλη σειρά:

«Στην αρχή ήμουν πιο διστακτική στο κομμάτι της τηλεόρασης, το έβλεπα πιο ρομαντικά να ξεκινήσω από το θέατρο. Κυνηγάω λίγο περισσότερο το θέατρο, εάν έρθει όμως κάτι που με εκφράζει, μου αρέσει πολύ και η τηλεόραση και ο κινηματογράφος»

 

 

Θ. Τσαλταμπάσης: Μιλά για την άσχημη εμπερία του με γνωστούς σκηνοθέτες

Η Αγοραστή Αρβανίτη τα τελευταία 13 χρόνια έχει σχέση με τον Θανάση Τσαλταμπάση και μιλώντας για τον ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη εξομολογείται: «Στην περίπτωσή μας δεν υπάρχει ρουτίνα και μας κάνει και πιο δημιουργικούς να είμαστε μαζί. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο. Mε γοητεύει πολύ το ταλέντο του και ότι είναι καλός άνθρωπος!»

 

 

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη μαζί με τους ηθοποιούς, Θανάση Τσαλταμπάση, Νάστια Βραχάτη, Στεφανία Καλομοίρη, Μαρία Παπαφωτίου, Δημήτρη Καλαντζή, Ορφέα Παπαδόπουλο, Νίκο Ορφανό και Αλέξανδρο Ζουριδάκη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top