Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Η φωτογραφία από τις διακοπές τους!

Χαλαρά στην παραλία το ερωτευμένο ζευγάρι

Δείτε τα insta stories της Σίσσυς Τουμάση

Ένα από τα πιο «φρέσκα» ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου δεν είναι άλλο από αυτό του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Το «καυτό» φιλί στο Instagram

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να μη θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή, όμως είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, αυτήν την περίοδο βρίσκονται στα Κουφονήσια για διακοπές και περνάνε μαζί όμορφες στιγμές.

Για καιρό η Σίσσυ Τουμάση κι ο Αργύρης Πανταζάρας προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή!

Για καιρό η Σίσσυ Τουμάση κι ο Αργύρης Πανταζάρας προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ίσως για πρώτη φορά η όμορφη ηθοποιός που θα δούμε στη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία με τον Αργύρη Πανταζάρα στην παραλία, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία.  

«Είμαι ευτυχισμένη!»: Η Σίσσυ Τουμάση μιλά για τον Αργύρη Πανταζάρα

H ανάρτηση της Σίσσυς Τουμάση με τον Αργύρη Πανταζάρα από τα Κουφονήσια

H ανάρτηση της Σίσσυς Τουμάση με τον Αργύρη Πανταζάρα από τα Κουφονήσια /Φωτογραφία Instagram

«Ξέρεις είναι άλλο να κρύβεσαι, άλλο να το φωνάζεις κι άλλο να κάνεις ότι δε συμβαίνει. Εγώ δεν κάνω τίποτα από αυτά. Απλώς όταν κάποιος είναι στη ζωή σου κι είναι ο άνθρωπός σου, δε βγάζει κανένα νόημα να παίζεις τον ανήξερο. Δεν είναι ευγενικό. Το να μοιράζεσαι μια προσωπική στιγμή επειδή το επιθυμείς είναι όμορφο. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας ούτε να εξηγήσει ούτε να αναλύσει. Ο καθένας ας γιορτάσει τη ζωή και τις στιγμές του όπως καταλαβαίνει κι όπως του αρέσει», δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας για τη σχέση του με τη Σίσσυ Τουμάση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top