Αθηναΐς Νέγκα: Το... διαφορετικό μέρος που επέλεξε για τις διακοπές της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της

Δείτε όσα είπε η Αθηναΐς Νέγκα στο Breakfast@Star

Κι όμως... καλοκαιρινές διακοπές στη Νότια Αφρική επέλεξε να κάνει φέτος η Αθηναΐς Νέγκα

Νέγκα: Το ειρωνικό σχόλιο για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της σημείωσε τις σκέψεις της αναφορικά με το ταξίδι αυτό.

Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα υπέροχα μέρη που επισκέφθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αξίζει να βρεθείς στην άλλη άκρη της γης αντί να επιλέξεις και πάλι κάποιο ελληνικό νησί

Η ίδια εξέφρασε όλες τις σκέψεις και τους προβληματισμούς της, τονίζοντας πως δυστυχώς οι άνθρωποι παραμένουν κολλημένοι στις περιορισμένες τους προσλαμβάνουσες.

«Το Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας οφείλει την ονομασία του, στην πίστη πως ο δρόμος για την Ινδία ήταν ανοιχτός κι ενώ φημίζεται για τις καταιγίδες του, ο σκοπός ήταν οι ναύτες να πιστεύουν πως θα έφταναν κάπου καλά σύντομα, όπως κ να έχει, πρόκειται για πλεονασμό: η ελπίδα είναι πάντα καλή κι αρχίζω να πιστεύω πως αξίζει να τη διαφημίζουμε. Αμφιβάλλω για το ότι πεθαίνει τελευταία-αν πράγματι αυτό συμβαίνει ποιος έζησε που ήταν μαζί της για να μας το καταμαρτυρήσει και εμείς γιατί τον πιστέψαμε; Αν η ελπίδα έχει πεθαίνει πολλές φορές και ξαναγεννιέται τότε είναι εκτός από καλή και σούπερ ήρωας, εγώ δεν είμαι. Στο νότιο ημισφαίριο έχει χειμώνα και δεν είμαι τυχερή που γλίτωσα ένα μέρος του ελληνικού καύσωνα -δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα τυχερή αλλά ούτε κι άτυχη. Κρατάω για κάθε ενδεχόμενο όμως αυτή τη καλή την ελπίδα κ θα σας πρότεινα το ίδιο ταξίδι που εμένα μου έλαχε για λόγους περίπλοκους. Η οικονομική κρίση στη Ν. Αφρική έχει κάνει τη χώρα συμφέρουσα κ φθηνή για τους ευρωπαίους κι επικίνδυνη για όλους τους αμέριμνους.Θα δείτε παραγκουπόλεις κ χιλιάδες άστεγους, δίπλα σε γειτονιές με επαύλεις. Κάποιοι θα σας πουν πως φταίνε οι κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν το καθεστώς Απαρχάιντ , αλλά είναι προφανές πως φταίει το ίδιο το Απαρχάιντ που εκατομμύρια ζούσαν κ ζουν σε τραγικές συνθήκες με τεράστια προβλήματα κι αριθμούς ρεκόρ φορέων του AIDS χωρίς πρόσβαση σε φάρμακα. Μπορεί λοιπόν κανείς να επιμένει πως υπάρχει για όλους ελπίδα; Για τα μικρά καθημερινά προβληματάκια μας, σίγουρα ναι

Η Αθηναΐς Νέγκα για το διαζύγιό της: «Το δημοσιοποίησα για να ξεμπερδεύω!»

Αν εξαιρέσει κανείς τα τσουχτερά αεροπορικά, είναι οικονομικό ένα τόσο μακρινό ταξίδι, αλλά δυστυχώς παραμένουμε κολλημένοι στις περιορισμένες μας προσλαμβάνουσες. Αντί για νησάκι πάλι, ίσως αξίζει να βρεθείς στην άλλη άκρη της Γης, για αλλαγή αν έχεις όρεξη δηλαδή, τα ίδια στοιχίζει», σημείωσε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η ανάρτηση της Αθηναΐδας Νέγκα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top