Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο στις διακοπές

Ο γιος της παρουσιάστριας απολαμβάνει τα παιχνίδια στη φύση

Μπαλατσινού: «Συμβουλεύομαι τις κόρες μου για το τι συμβαίνει στη μόδα»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον μικρότερο γιο της απολαμβάνει η Τζένη Μπαλατσινού και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές μαζί του.

Έτσι και σήμερα, η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια απαθανάτισε τον μικρό τους Παναγιώτη-Αντώνιο την στιγμή που είχαν μαζέψει μερικά λαχανικά από το μποστάνι.

Τζένη Μπαλατσινού: Ultra chic εμφάνιση στην ορκωμοσία του Βασίλη Κικίλια

Φαίνεται ότι ο μικρός γιος της παρουσιάστριας και του Υπουργού απολαμβάνει τα παιχνίδια στη φύση. Έμοιασε στη μητέρα του!

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού με τον γιο της:

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Θυμίζουμε πως η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον μικρότερο Παναγιώτη - Αντώνιο από τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη Κικίλια.

τζενη μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού: Ultra chic εμφάνιση στην ορκωμοσία του Βασίλη Κικίλια

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό. Δε νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Δε μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω. Αυτό που νιώθω είναι ότι χάρη στο μικρό έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Ο μικρός είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος», είχε δηλώσει η Τζένη Μπαλατσινού για τα παιδιά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top