Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της, Άννα Μαρία, φεύγει για σπουδές στην Αμερική

Οι νέες φωτογραφίες από την αποφοίτησή της

Ελένη Πετρουλάκη

Τεράστια χαρά πήρε η Ελένη Πετρουλάκη από τη μεγάλη της κόρη, Άννα Μαρία Ίβιτς, η οποία αποφοίτησε από το Κολλέγιο. 

Ελένη Πετρουλάκη: Στην αποφοίτηση της κόρης της, Άννας Μαρίας

Πριν από λίγο η περήφανη μαμά ανήρτησε νέες φωτογραφίες από τη σημαντική αυτή ημέρα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η εντυπωσιακή Άννα Μαρια θα συνεχίσει τις σπουδές της στην Αμερική. 

Στιλάτοι Ίλια και Άννα – Μαρία Ίβιτς σε μια σπάνια βόλτα στην Αθήνα!

«Καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στο ωραίο ταξίδι της ζωής μωρό μου! Πέτυχες τους στόχους σου μέχρι τώρα και μπορεί να μην ήταν εύκολο αλλά τα κατάφερες! Πέρασες και περάσαμε μαζί δυσκολίες, εμπόδια, κούραση, αγώνας μεγάλος αλλά όπως είχες γράψει και στο γράμμα στην πρώτη δημοτικού η επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα με την αθλητική υποτροφία που τόσο ήθελες και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!

Απόλαυσε την διαδρομή, αφέσου και κυνήγησε το όνειρο σου ! Θα φύγεις μακριά εκεί στην Αμερική αλλά κάνω την καρδιά μου «πέτρα» για να πραγματοποιήσεις ΕΣΥ τα όνειρα σου!», έγραψε συγκινημένη η Ελένη Πετρουλάκη. 

 

Νωρίτερα η γυμνάστρια είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με την κόρη της λίγες ώρες πριν την τελετή αποφοίτησης. Στη λεζάντα είχε αναφέρει πως η 18χρονη είχε επιλέξει το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top