H Μαρία Ηλιάκη στη Μύκονο μετά από 20 χρόνια - Η φωτογραφία με μπικίνι

Για «δυο μέρες Μυκονιάτισσα» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: To πάρτι για τη βάπτιση και τα γενέθλια της κόρης τoυς/ βίντεο από Happy Day 1/6/23

Για «δυο μέρες Μυκονιάτισσα» έγινε η Μαρία Ηλιάκη, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

H παρουσιάστρια της εκπομπής Flashback, που προβάλλεται αυτή την περίοδο στο κανάλι Μακεδονία, φόρεσε το μπικίνι της και απόλαυσε τον ήλιο στο νησί των ανέμων δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε. 

Όπως αποκάλυψε σε story της στο Instagram είχε να επισκεφθεί τη Μύκονο 20 χρόνια. Το διήμερο στη Μύκονο το απόλαυσε με τον Άρη Καβατζίκη και άλλους φίλους της. «Καλημέρα. Η πρώτη εντύπωση από τη Μύκονο, μετά από 20 χρόνια, είναι ότι ο κόσμος ακόμα διασκεδάζει. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 08:00. Γριά. Θα φάω πρωινό, κανείς δεν έχει ξυπνήσει. Μόνο εγώ και ο Καβατζίκης φαντάζομαι. Μύκονοοοος» περιέγραψε χαρακτηριστικά σε instastory της. 

Ηλιάκη: Το σύμφωνο συμβίωσης και η αλήθεια για τη ρήξη με τον Μουτσινά

Η Μαρία Ηλιάκη πριν από δύο χρόνια έγινε για πρώτη φορά μαμά. Με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη απέκτησαν μία κόρη. Η μικρή Κατερίνα βαπτίστηκε ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της, στις 31 Μαΐου, σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους γονείς της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top