Βαλαβάνη: Mε τον Μόργκαν στη Λέσβο - Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

Tαξίδεψαν στον τόπο καταγωγής της αθλητικογράφου

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στο instagram από το ταξίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν στη Λέσβο

Στο νησί της Λέσβου, τόπο καταγωγής της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ταξίδεψαν η δημοσιογράφος με τον Γρηγόρη Μόργκαν, σύμφωνα με... τις αναρτήσεις τους στο Instagram.

Βαλαβάνη: Το story που ανέβασε και αναδημοσίευσε ο Γρηγόρης Μόργκαν!

Οι φήμες τούς θέλουν ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Οι φωτογραφίες στα ίδια μέρη και τα ίδια τοπία ήταν αυτά που «πρόδωσαν» τις κοινές τους διακοπές. 

Η αθλητικογράφος και ο ντράμερ των Krash Doll επισκέφθηκαν την Παναγιά Κρυφτή, ένα εκκλησάκι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχο, κοντά στο Πλωμάρι και απόλαυσαν τα κρυστάλλινα νερά και τις ομορφιές του νησιού. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το «παρών» σε fashion show στη Σκάλα Καλλονής, το βράδυ της Κυριακής, και ίσως αυτή να ήταν η αφορμή του ταξιδιού τους στο νησί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρούσε επί έξι χρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο ίδιος, επιβεβαίωσε ότι έχουν χωρίσει και τόνισε ότι έχουν άριστες σχέσεις. «Προφανώς κι είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δεν παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες» είπε, καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου, το περασμένο Σάββατο.

Ο Βασάλος για τη νέα σχέση της Βαλαβάνη: «Καλόγρια θα γίνει μετά από μένα;»

Όταν δε, ο δημοσιογράφος σχολίασε πως ο ίδιος στη θέση του, ενδεχομένως να ζήλευε αν έβλεπε τι ανέβαζε η πρώην σχέση του με τον νέο της σύντροφο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε μια αποστομωτική απάντηση: «Γιατί η Ευρυδίκη τι θα γίνει, καλόγρια μετά από μένα;». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top