Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Τα είπα όλα στον πατέρα μου κι έπαθε σοκ»

Πώς εξομολογήθηκε στους δικούς της τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Για τον εθισμό της στα ναρκωτικά μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και για τη μάχη της να καταφέρει να απεξαρτηθεί, μετρώντας πλέον είκοσι χρόνια «καθαρή».

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» για τον προσωπικό αγώνα που έδωσε για να καταφέρει να γλιτώσει από τον εθισμό της. 

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Ήμουν ανασφαλής μικρή, πολύ. Δεν ένιωθα ότι έπαιρνα την αγάπη που ήθελα, ήθελα την προσοχή. Νιώθεις ότι είσαι το επίκεντρο, ότι αλλάζει η ζωή σου», σημείωσε και περιέγραψε πώς τα είπε όλα στους γονείς της για τον εφιάλτη που ζούσε.

«Το είπα στον πατέρα μου, γιατί δεν είχε ιδέα τι έκανα. Του είπα "έχω κάνει αυτό και αυτό, θέλω να το ξέρεις, γιατί αν το ακούσεις θέλω να ξέρεις τι να πεις". Έπαθε σοκ. Η μητέρα μου με στήριξε ψυχολογικά. Τους τα είπα όλα, ό,τι έχω κάνει», είπε.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η μάνα μου ήταν αυστηρή και τη φοβόμουν

Όπως εκμυστηρεύτηκε κατάφερε μόνη της να απεξαρτηθεί, χωρίς να απευθυνθεί σε κάποιον ψυχολόγο. 

«Κλείστηκα στο σπίτι, στη φύση. Εξαφανίστηκα απ’ όλους και απ’ όλα. Άρχισα να πονάω, να υποφέρω, να τα βλέπω όλα χάλια, αλλά να μένω εκεί, μόνη μου. Αυτό ένιωθα ενστικτωδώς ότι ήθελα να κάνω. Ο εθισμός αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου. Είχα αλλοιωθεί. Ο χαρακτήρας μου ήταν άλλο πράγμα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι τώρα. Δεν έχεις συναίσθημα, δεν θες να νιώσεις, φοβόμαστε να νιώσουμε», εξομολογήθηκε.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το βίντεο στο Tik Tok για τη ζωή της χωρίς ουσίες

Για την ίδια ο θάνατος της μητέρας της ήταν μια τεράστια δοκιμασία, καθώς, όπως είπε, θα μπορούσε εύκολα να επιστρέψει στα ναρκωτικά. 

«Ήταν ένα τεστ η απώλεια της μάνας μου στο να μην υποκύψω και πάλι στα ναρκωτικά, που είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, και θα μπορούσα εύκολα να ξαναγυρίσω σε αυτό τον πόνο», είπε και κατέληξε:

«Πονούσα πολύ ψυχικά. Είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, γιατί είχα μάθει αλλιώς. Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, πολύ κλάμα, πολύ μόνη μου. Δεν λύγισα, δεν το σκέφτηκα καν αυτό. Είχα μπει σε μηχανισμό να βιώσω όλο τον πόνο, να πάω στον πάτο του πόνου, στο βαθύ μου σκοτάδι και να αρχίσω σιγά σιγά να με ανακαλύπτω ξανά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top