Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις της

Τον λόγο που χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο αποκάλυψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media. Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Απόστολο Γκλέτσο για μόλις δύο μήνες. 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που εκείνη και ο ηθοποιός πήραν διαζύγιο.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το βίντεο στο Tik Tok για τη ζωή της χωρίς ουσίες

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες», ανέφερε.

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Δεν θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω. Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο…» σημείωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δείτε το βίντεο που «ανέβασε» στο Tik Tok

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house - TOKYO Lonesome Blue
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top