Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το βίντεο στο Tik Tok για τη ζωή της χωρίς ουσίες

«Με απωθεί πάρα πολύ να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που την πίνουνε»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις της

Πριν από τρία χρόνια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε ανοικτά για τον εθισμό της στα ναρκωτικά, αλλά και για τον τρόπο που κατάφερε να ξεφύγει από αυτά.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο λόγος που διαγράφει το προφίλ της στο Instagram

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου
Η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok κάνοντας μια εξομολόγηση καρδιάς για την «καθαρή ζωή», μακριά από αλκοόλ και ουσίες. Μάλιστα, υπογράμμισε πως πλέον δε θέλει να συναναστρέφεται με ανθρώπους που κάνουν χρήση ουσιών.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη: «Τεράστιο σχολείο η μάνα μου»

«Με απωθεί πάρα πολύ να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που την πίνουνε τα τελευταία χρόνια. Γι’αυτό και έχω περιορίσει πάρα πολύ τον κύκλο μου. Οι άνθρωποι που πίνουν πάρα πολύ αλκοόλ και είναι τα τσιγάρα στη ζωή τους. Δε μιλάω για κόκες, με αυτούς δεν μπορώ να συναναστραφώ καθόλου πλέον. Νιώθω όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν και τη μαυρίλα και δεν τη θέλω δίπλα μου.
Δε θέλω πλάι μου την τοξικότητά πια με τίποτα. Όσοι όμως πίνουν αλκοόλ και πίνουνε τσιγάρα, που είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, έχει τέτοια διαφορά ο χαρακτήρας τους που δεν το καταλαβαίνουν οι ίδιοι δυστυχώς», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

«ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ – Μη σπαταλιέσαι…Γέμιζε με ουσιαστικές εμπειρίες τον ελεύθερο χρόνο σου! Όλη μου η Ζωή…έξω…στην φύση νιώθω οικεία! Θαλπωρή. Αγαλίαση. ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ», είναι το σχόλιο της κάτω από το σχετικό βίντεο.

 

@mariaelenilykourezou

«ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅 Μην σπαταλιέσαι…Γέμιζε με ουσιαστικές εμπειρίες τον ελεύθερό σου χρόνο! Όλη μου η Ζωή…έξω…στην φύση νιώθω οικεία! Θαλπωρή. Αγαλίαση. «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ original sound - mariaelenilykourezou
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top