Demy: «Τρυπώσαμε» στα γυρίσματα του νέου της video clip

Τραγουδά «Για Σένα» μαζί με τον Jimbo

Η Demy ετοιμάζεται να μας χαρίσει με εικόνα το νέο hit που ετοίμασε με τον Jimbo και έχει τίτλο «Για Σένα». Το star.gr παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip και όλες τις λεπτομέρειές του!

Η Demy ετοιμάζεται να μας χαρίσει με εικόνα το νέο hit που ετοίμασε με τον Jimbo

Τα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε ένα glamping camping, με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο. Η δράση εκτυλίσσεται μέσα σ’ ένα ατμοσφαιρικό κλίμα και αμερικανικά spring breaks, με ζεστά χρώματα, φύση και ηλιοβασίλεμα.

Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα glamping camping

 

Πάντα λαμπερή και γοητευτική, η Demy εμφανίζεται στο video με styling που αναφέρεται στη 70s Woodstock αισθητική σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας των crochet και knitwear, σ’ ένα γενικότερο σκηνικό με gypsy και cowgirl αναφορές.

Η  Demy εμφανίζεται στο video με styling που αναφέρεται στη 70s Woodstock

Το «Για Σένα», σε μουσική και στίχους των Chris Karr, JiMBo και Sergio T, είναι ένα μοντέρνο, φρέσκο κι up tempo, καλοκαιρινό τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής. Το video θα αποκαλυφθεί στο YouTube αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Το «Για Σένα», σε μουσική και στίχους των Chris Karr, JiMBo και Sergio T, είναι ένα μοντέρνο

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Demy και ο Jimbo συνεργάζονται σε ένα hit.

 Το video θα αποκαλυφθεί στο YouTube αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Προηγήθηκε το «Απωθημένα», πριν από περίπου ένα χρόνο, ένα τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay, έγινε no1 στη λίστα του Spotify με τα πιο viral τραγούδια στην Ελλάδα και μπήκε στα top trends του YouTube όπου έχει ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια views.

Λαμπερή και χαμογελαστή η Demy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top