Στη Μύκονο ο Τζορτζ Κλούνεϊ: Το λαμπερό event & to ελληνικό μενού

Στην Ελλάδα χωρίς την Αμάλ Αλαμουντίν ο χολιγουντιανός αστέρας

Στη Μύκονο έφτασε χθες, Τρίτη 27/6, ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Όλο και περισσότεροι είναι οι celebrities που περνούν από το κοσμοπολίτικο νησί της χώρας μας. 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έφτασε στη Μύκονο με ιδιωτικό Learjet και χωρίς να είναι μαζί του η σύζυγός του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον «τσάκωσε»  στο αεροδρόμιο της Μυκόνου λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο νησί των ανέμων.

Ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε ένα σκούρο κοντομάνικο μπλουζάκι με γιακά και γυαλιά ηλίου και τα vibes του μάς έφτιαξαν τη διάθεση. Ο Κλούνεϊ ήταν ευδιάθετος και συνομιλούσε χαμογελώντας με στους υπαλλήλους του αεροδρομίου της Μυκόνου. Φαινόταν μάλιστα, να κάνει και χιούμορ.

Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:

Το λαμπερό πάρτι, τα αυστηρά μέτρα και το ελληνικό μενού

Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε στη Μύκονο για την εκδήλωση του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega. 

Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Λιας, η οποία είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει την εκδήλωση. Συγκεκριμένα, οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες είχαν «φύγει» και η παραλία ήταν άδεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ ασυτηρά, καθώς υπήρχε έλεγχος σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την παραλία ενώ στην γύρω περιοχή υπήρχαν σε επιφυλακή άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί με σκύλους.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και οι υπόλοιποι διάσημοι καλεσμένοι απόλαυσαν το ελληνικό γκουρμέ μενού του σεφ Τάσου Μαντή το οποίο περιλάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι. Φυσικά, όλα συνοδεύονταν από ελληνικά κρασιά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top