Στέφανος Κορκολής: Η αποκάλυψη που έκανε πρώτη φορά για τον πατέρα του

«Αν και ξέρω πως δε φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέφανου Κορκολή

Ο Στέφανος Κορκολής έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, όπου ανάμεσα σε άλλα, μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του

Στέφανος Κορκολής: «Περνάω ακόμη περιπέτεια με την υγεία μου»

Ο γνωστός συνθέτης κι ερμηνευτής ανέφερε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι: «Στον πατέρα μου θεωρώ ότι είπα τα πάντα, πριν φύγει από τη ζωή. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ο τρόπος που "έφυγε". Ο πατέρας μου "έφυγε" από λάθος διάγνωση, πρώτη φορά μιλάω για αυτό κι αν και ξέρω πως δε φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι».

Ο Στέφανος Κορκολής με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο

«Δε θέλησα να κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου. Από τη στιγμή που έχεις χάσει τον άνθρωπό σου, ό,τι και αν κάνεις μετά δεν έχει νόημα», απάντησε στον Νίκο Συρίγο

Συγκλονίζει ο Κορκολής για τον καρκίνο: «Ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε…»

Σε άλλο σημείο μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος με τον καρκίνο: «Την εποχή που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, οι άνθρωποι που μιλούσα ήταν η οικογένειά μου. Η μάχη μου με τον καρκίνο κι όλη εκείνη η εποχή, ήταν ζόρικη. Είναι αυτό που λες ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε εσένα. Έτσι την πάτησα. Ενώ είχα συμπτώματα που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά, έβγαζα μόνος μου, συμπεράσματα για να αποφύγω να πάω στον γιατρό. Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους που μας ακούνε, μακριά από το τσιγάρο». 

Ο Στέφανος Κορκολής στη σκηνή του Παλλάς πριν από λίγους μήνες

Ο Στέφανος Κορκολής στη σκηνή του Παλλάς πριν από λίγους μήνες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Την περίοδο που ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, πέταξα πολλά πράγματα τοξικά, όπως και τοξικούς ανθρώπους από δίπλα μου. Έκανα μια απίστευτη "οικονομία" στους ανθρώπους που θέλω να κρατήσω. Πορεύομαι με αυτούς που έχω επιλέξει και με δικαιώνουν μέσα στα χρόνια. Πάντα υπάρχει μέσα μου η αγωνία τι μέλλει γενέσθαι. Αν πω ότι δε φοβάμαι θα είναι ψέμα, φοβάμαι δεν θα το παίξω θαρραλέος. Αυτό που μου έλεγε πάντα η μητέρα μου όσο βίωνα την περιπέτεια με τον καρκίνο, ήταν ότι όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top