Αμαλία Κωστοπούλου: Οι σπουδές και η σχέση με γόνο πλούσιας οικογένειας

Η ζωή στην Αμερική και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Instargram

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι το πρώτο παιδί του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού!

Η καστανόξανθη καλλονή γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1997 σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και διακυβέρνηση στο Berkeley της Καλιφόρνια, και εδώ και αρκετά χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική.

Next Generation! Δείτε τις κούκλες κόρες των επωνύμων της ελληνικής showbiz

Η 25χρονη είχε ξεκινήσει να κάνει κάποια βήματα στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα πριν τελειώσει το σχολείο. Συμμετείχε σε καμπάνιες, είχε κάνει φωτογραφήσεις για κάποια εξώφυλλα περιοδικών αλλά την είχαμε παρακολουθήσει και σε πασαρέλα στο Madwalk.

Σε κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει με τις στιλιστικές της επιλογές, ενώ έχει κληρονομήσει της αναλογίες και την ομορφιά της μητέρας της!

Αμαλία Κωστοπούλου: Λαμπερή με τέλειο βινύλ σετ & baby pink Chanel τσάντα

Αμαλία Κωστοπούλου: Οι σπουδές στην Αμερική

Η Αμαλία Κωστοπούλου ασχολήθηκε με το marketing και την τεχνολογία στην Αμερική και πλέον εργάζεται στο Los Angeles ως marketing manager στο application IRL. Ωστόσο, τα καλοκαίρια και τις γιορτές επιστρέφει στην Ελλάδα για διακοπές αλλά και για να επισκεφτεί την οικογένειά της.

Αμαλία Κωστοπούλου: Λατρεύει το soap trend - Δείτε πώς κάνει τα φρύδια της

Η ίδια είχε δηλώσει για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε face time όσο πιο συχνά μπορούμε. Όμως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Άντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από “επιλεγμένους” φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και έτσι δε νιώθουμε τόση μοναξιά».

Τα τελευταία χρόνια μένει σε ένα πολυτελές σπίτι με κήπο στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, το οποίο είχε αναρτήσει και στο Instagram η μαμά της όταν την είχε ταξιδέψει ως εκεί για να τη δει.

Η Αμαλία είναι ζευγάρι με έναν 30χρονο γόνο πάμπλουτης οικογένειας των ΗΠΑ, αλλά κρατά τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι΄αυτό και δε συνηθίζει να ανεβάζει μαζί του φωτογραφίες στα social media.

Ωστόσο, συχνά µοιράζεται στο Ιnstagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, από τις εξόδους µε τις κολλητές της, το γυμναστήριο, τις αποδράσεις της, είτε καλοκαιρινές είχε χειµερινές, τα ζώα… Μεγάλη της αγάπη, το σκι! Η Αµαλία ασκείται πολύ τακτικά και είναι δεινή σκιέρ στο χιόνι, αλλά και στη θάλασσα. Με τα αδέλφια της, Αλεξάνδρα και Μάξιµο, διατηρεί στενούς δεσµούς και είναι εκείνα που πρώτα σχολιάζουν τις αναρτήσεις της, βάζοντας καρδούλες και εκφράζοντας δηµόσια λόγια αγάπης για εκείνη.

Αμαλία Κωστοπούλου: Το σοβαρό τροχαίο 

Το 2020, η Αµαλία είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες με το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους φίλους της, όταν ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και το όχημα να ανατραπεί.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, µε αποτέλεσµα το αυτοκίνητό της να αναποδογυρίσει τουλάχιστον τρεις φορές. 

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου καθόταν στο πίσω κάθισμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο µε κατάγματα σε δύο πλευρά, ενώ υποβλήθηκε και σε µια ορθοπεδική επέμβαση 20 λεπτών στη λεκάνη.

Τότε η μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού, έφυγε εκτάκτως για Αμερική εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊου και χρειάστηκε να αλλάξει τρία αεροπλάνα για να φτάσει στο πλευρό της, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top