Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της Μάξιμος έκανε το ντεμπούτο του στην TV!

Εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια

Δείτε τη σχετική σκηνή από τη σειρά της ΕΡΤ

Τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από τρεις σεζόν για την κωμική σειρά της ΕΡΤ Τα καλύτερά μας χρόνια, το βράδυ της Τρίτης, με ένα διπλό κι άκρως συγκινητικό επεισόδιο

Παπουτσάκη: Η διαχείριση του χωρισμού της από τα Μέσα και ο γιος της

Στο χθεσινοβραδινό φινάλε της σειράς ωστόσο, την παρθενική του εμφάνιση έκανε και το «Καραμουζάκι», το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Ο μικρός που είδαμε στους δέκτες μας στην πραγματικότητα είναι ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος Πιλαφάς, κάτι που δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο κι από τους χρήστες του Twitter. 

Λέτε ο μικρός Μάξιμος να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς του, Κατερίνας Παπουτσάκη, στην υποκριτική;

Λέτε ο μικρός Μάξιμος να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς του, Κατερίνας Παπουτσάκη, στην υποκριτική;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, Μάξιμου

Μιλώντας για τη συμμετοχή του 10χρονου γιου της στη σειρά, η ηθοποιός είχε πει στην εκπομπή Στούντιο 4: «Ο Μάξιμος κάνει τον καραμούζα. Ο καραμούζας είναι το μικρότερό μου παιδί -γιατί έχω κάνει και πάρα πολλά παιδιά ως Μαίρη- που το αφήσαμε τεσσάρων και το βρίσκουμε οκτώ χρόνων. Ο καραμούζας είναι ΑΕΚ, είναι και ο Μάξιμος ΑΕΚ, οπότε η χαρά του ήταν φοβερή.

Προφανώς κι αυτό ήταν μια επιθυμία του Μάξιμου, πάρα πολύ καιρό τώρα, ήθελε πάρα πολύ να παίξει. Βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήταν τρεις μέρες γύρισμα, που ήταν μια χαρά. Η δασκάλα στο σχολείο πέρυσι τούς έβαλε το μικρόβιο του θεάτρου και έκαναν μια υπέροχη παράσταση. Από εκεί ξεκίνησε ο Μάξιμος να έλκεται από αυτό. Από εμένα όχι, εγώ αποποιούμαι. Ήταν από το σχολείο το ερέθισμα. Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πάρα πολύ καλός. Δε θα ξαναγίνει, του το εξηγήσαμε αυτό».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον πρωτότοκό της, Μάξιμο Πιλαφά, στο κέντρο της Αθήνας

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον πρωτότοκό της, Μάξιμο Πιλαφά, στο κέντρο της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, η Κατερίνα Παπουτσάκη κι ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ηθοποιός κι ο επιχειρηματίας, που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top