Ξέσπασε ο Τσουρός: «Είμαστε δημοσιογράφοι και όχι σεναριογράφοι»

«Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου»

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη. Το όνομα που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες εβδομάδες είναι αυτό του Κώστα Τσουρού.

Ο δημοσιογράφος διέψευσε για άλλη μια φορά ότι θα πάει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παρότι είναι κάτι που γράφεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τσουρός: «Θα έπαιρνα συμπαρουσιάστρια τη Μελέτη αν έκανα εκπομπή»

«Δε με εκνευρίζει που λένε ότι θα πάω στην Ελένη Μενεγάκη. Με εκνευρίζει ότι υπάρχει μια σεναριολογία και λέμε πράγματα που δεν προέρχεται καν από ρεπορτάζ. Θέλω να πω στους συναδέλφους ότι είμαστε δημοσιογράφοι, όχι σεναριογράφοι. Δεν ξέρω γιατί με συζητούν, αναρωτιέμαι. Αυτό που έγινε με μένα αναρωτιέμαι. Γράφονται και λέγονται πράγματα που ούτε τα έχω φανταστεί. Συζητήσεις έχουν ξεκινήσει. Το Mega είναι προτεραιότητα και έχω το συν 1. Πρέπει να συζητήσω με το κανάλι μου και είναι όλα σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Συζητάω γενικά!», είπε ο Κώστας Τσουρός στο Breakfast@star.

 

Κώστας Τσουρός: «Δε θα είμαι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα»


«Μου λείπει το δελτίο και το ανέβασα γιατί βρήκα την Αντριάνα Παρασκευοπούλου που λέγαμε μαζί το πρώτο δελτίο. Ήταν συναισθηματική συνάντηση. Η ενημέρωση είναι η αγάπη μου και η ψυχαγωγία ο έρωτάς μου», πρόσθεσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top