Πόπη Μαλλιωτάκη: «Είμαι η νόμιμη σύζυγος του Μπάμπη Λαζαρίδη»

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έστειλε εξώδικο στην τραγουδίστρια

Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει λάβει εξώδικο από την οικογένεια του πρώην συζύγου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, με αφορμή το ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της.

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έστειλε εξώδικο στην τραγουδίστρια, σύμφωνα με το οποίο από εδώ και στο εξής της απαγορεύεται να αναφέρεται στο όνομα του θανόντος για κανέναν λόγο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη, Ιωάννης Σαμέλης είχε μιλήσει στο παρελθόν στην «Super Κατερίνα» και είχε πει χαρακτηριστικά ότι «λάβαμε το εξώδικο. Μας δηλώνετε η απαγόρευση να χρησιμοποιεί η κα Μαλλιωτάκη το επώνυμο του συζύγου της, να πάρει την υποτιθέμενη προσβολή της τιμής του και μας γίνεται απειλή ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια ποινικά δικαστήρια.

Η μομφή που αποδίδεται στην κα Μαλλιωτάκη είναι ότι φέρεται να πρόσβαλε τον αποθανόντα, αναφερόμενη σε εξωσυζυγικές σχέσεις του. Για το αδίκημα προσβολής νεκρού δικαίωμα έχει μόνο η χήρα και το παιδί. Μόνο η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει δικαίωμα να μιλάει για τον σύζυγό της».

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στην εκπομπή Breakfast@star και είπε:

«Μου έχουν στείλει εξώδικο να μην αναφέρομαι στο όνομά του. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγός του, έχω ένα παιδί μαζί του. Οπότε δε μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα».

Για το πολυσυζητημένο ριάλιτι που της έχει ζητηθεί να κάνει για τη ζωή της, είπε:

«Η εταιρεία το θέλει πάρα πολύ να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου. Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα εάν θα το κάνω ή όχι. Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα από τη μεριά του συζύγου που δεν θέλουν να γίνει το ριάλιτι, δεν θέλουν να ακουστούν πράγματα».

Όσο για τις προτάσεις που έχει συζητήσει για την τηλεόραση παραδέχθηκε ότι κατά καιρούς μιλάει για διάφορα project. «Είχα κάνει μία κουβέντα για το My Style Rocks αλλά δεν προχώρησε. Ενώ στην αρχή φαινόταν θετικό το κλίμα, τελικά δεν συνέχισε», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top