Γαρυφάλλου: «Λύγισε» για τον Φλωρινιώτη - «Ήταν ο δεύτερος μπαμπάς μου»

Ξέσπασε σε λυγμούς στην κάμερα του Breakfast@Star

Η απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ηλικία 76 ετών «βύθισε» στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Ο Φλωρινιώτης ήταν σε κώμα πριν πεθάνει - Tα δάκρυα της κόρης του, Άννας

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Γιάννης Φλωρινιώτης: Αυτή ήταν η σύζυγός του - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

Με δάκρυα στα μάτια η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε το πρωί της Πέμπτης (08/06) στην κάμερα του Breakfast@Star για τον καλλιτεχνικό της πατέρα, ο οποίος στεκόταν πάντα στο πλευρό της. 

 «Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γνώρισα τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του είπα ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του».

Η στιγμή που ξεσπά σε λυγμούς για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

«Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά, το έγραψα και στο Instagram. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό. Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της»

Γιάννης Φλωρινιώτης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά. Στη συνέχεια η σορός του θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top