Τζένη Καζάκου: Η σχέση με τη μητέρα της και η σύγκριση

«Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου», ανέφερε στο «The 2Night Show»

Τζένη Καζάκου

Στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (07/06) η Τζένη Καζάκου

Η υποκριτική στην οικογένειά της περνά από γενιά σε γενιά. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την αναπόφευκτη σύγκριση με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, αλλά και τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη.

Next Generation! Δείτε τις κούκλες κόρες των επωνύμων της ελληνικής showbiz

Η Τάνια Τρύπη με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο και την κόρη τους Τζένη έξω από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης/ Φωτογραφία NDP

Η Τάνια Τρύπη με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο και την κόρη τους Τζένη έξω από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης/ Φωτογραφία NDP

«Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

«Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς», διευκρινίζει αμέσως μετά», πρόσθεσε η ίδια. 

«Κι ας μην ήμουν από αυτή την οικογένεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι και δε θέλω να ζω δυστυχισμένη. Μου αρέσει που ξυπνάω και πάω στη δουλειά χαρούμενη», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Τάνια Τρύπη για την κόρη της, Τζένη: «Είναι συνάδελφος πλέον»

Ενώ για τη σχέση της με τη μητέρα της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα. Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top