Τάνια Τρύπη για την κόρη της, Τζένη: «Είναι συνάδελφος πλέον»

Όσα δήλωσε για τις κόρες της και την ενασχόλησή τους με την υποκριτική

Η Τζένη Καζάκου έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών της, Κωνσταντίνου Καζάκου και Τάνιας Τρύπη

«Λύγισε» on camera η Τάνια Τρύπη - Τι συνέβη;

Η Τάνια Τρύπη με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο και την κόρη τους Τζένη έξω από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Τάνια Τρύπη με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο και την κόρη τους Τζένη έξω από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης/ Φωτογραφία NDP

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Η κόρη μου είναι δύο μέτρα και τσαμπουκαλού»

Για την απόφαση της κόρης της να γίνει ηθοποιός, μίλησε η Τάνια Τρύπη, παραχωρώντας συνέντευξη στο «Πρωινό μας».

«Είμαι υπέρ του να κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Δε μου έκανε έκπληξη που η Τζένη θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχει δει και τα καλά και τα κακά. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει οπότε πάμε λίγο εκ του ασφαλούς. Ψύχραιμη είναι, το μυαλό στο κεφάλι της το έχει, καλά τα πάει. Και η άλλη μου κόρη ασχολείται με την υποκριτική.

Σιγά, σιγά κι εκείνη… Δεν είμαι αυστηρή μαζί τους. Είναι μεγάλες κοπέλες πια. Δεν δίνω συμβουλές παρά μόνο όταν μου ζητηθούν. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Επίσης, όταν μιλάμε για συνάδελφο, η Τζένη είναι συνάδελφός μας πια, θα ακούσει τον σκηνοθέτη της, όχι εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σε άλλο σημείο η Τάνια Τρύπη αναφέρθηκε σε δύο κακές συνεργασίες που είχε στο παρελθόν.

«Στο παρελθόν είχα δυο πολύ κακές συνεργασίες. Οι ίδιες δεν κατάλαβαν ότι ήταν κακές συνεργασίες, το κατάλαβα εγώ. Τελείωσε η δουλειά και απλά δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Δεν τσακωθήκαμε. Τελειώνει η συνεργασία και απλά δε συνεργάζεσαι ξανά»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top