«Λύγισε» on camera η Τάνια Τρύπη - Τι συνέβη;

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τάνιας Τρύπη

Μετράει 40 χρόνια στο θέατρο, από την ηλικία των 12 ετών, έχοντας αποδείξει μέσα από πολλές δουλειές το υποκριτικό της ταλέντο

Τάνια Τρύπη - Κωνσταντίνος Καζάκος: Μαζί στο θέατρο το πρώην ζευγάρι!

Με αφορμή την θεατρική παράσταση Άγουρα Κεράσια όπου πρωταγωνιστεί, η Τάνια Τρύπη μίλησε στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;.Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση φέρνοντας στο νου τον πατέρα της.

Η Τάνια Τρύπη έβαλε τα κλάματα στην πρωινή εκπομπή του OPEN

Η Τάνια Τρύπη έβαλε τα κλάματα στην πρωινή εκπομπή του OPEN

«Με άγχωσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε με τον κορονοϊό. Εγώ πέρασα τον κορονοϊό πρόσφατα. Στην αρχή τον αντιμετώπισα αλλά μετά μου έκανε επιπλοκή και έπαθα οξεία τραχειοβρογχίτιδα. Ζορίστηκα και ακόμα δεν έχω καθαρίσει», είπε αρχικά για τη δική της περιπέτεια υγείας. 

Τάνια Τρύπη:Η τρυφερή φωτογραφία με τον Κώστα Καζάκο και την κόρη της Τζένη

«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και την έβλεπα να δυσκολεύει, θυμόμουν τον πατέρα μου που ήταν στην εντατική. Τον θυμόμουν που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αγχώθηκα πάρα πολύ. Οπότε μπήκα πολύ αγχωμένη. Συγνώμη. Με συγχωρείτε για αυτό», συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη η ηθοποιός. 

Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Άγουρα Κεράσια με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο

Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση Άγουρα Κεράσια με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο

Τάνια Τρύπη: Όσα είπε για την ηλικία και την προσωπική της ζωή

«Έδειχναν στην αρχή όλο αυτό το πράγμα με τους διασωληνωμένους κι επειδή μου ήταν πρόσφατες οι εικόνες με τον μπαμπά μου, ήταν δύσκολο. Όταν ένας ασθματικός πάθει δύσπνοια, νομίζει ότι πεθαίνει κι είναι δύσκολο», πρόσθεσε η Τάνια Τρύπη στην εκπομπή του OPEN.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top