Γιαννόπουλος: Τα «βάζει» με τον Μουζουράκη για τον «ιδιωτικό» γάμο

«Δεν μπορείς να μιλάς στους δημοσιογράφους μόνο όταν βγάζεις δίσκο»

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

Πάνος Μουζουράκης- Μαριλού Κοζάρη: Δείτε το άλμπουμ του γάμου τους

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα/ φωτογραφία NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα/ φωτογραφία NDP


Λίγα 24ωρα πριν το ζευγάρι ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ο τραγουδιστής είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο οποίο ζητούσε από τους δημοσιογράφους να μείνουν μακριά από τον γάμο του, αφού ήθελε να το ζήσει δίχως να τον απαθανατίζουν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Μουζουράκης - Κόζαρη: Ευτυχισμένοι και αγκαλιά στο after wedding party

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και του ζήτησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του τραγουδιστή.
«Από τη μία σέβομαι τους ανθρώπους που θέλουν τα Μέσα μακριά από την προσωπική τους ζωή, από την άλλη δε συμφωνούσα πάντα μαζί τους. Πρέπει κάποια στιγμή να το μάθουν και οι Έλληνες stars – γιατί του εξωτερικού το γνωρίζουν ήδη – ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα media μόνο όταν σε βολεύει. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να δίνεις συνέντευξη μόνο όταν έχεις βγάλει έναν καινούργιο δίσκο. Τα Μέσα βαριούνται να σε ρωτήσουν μόνο για αυτό, τι να έχει πια τόσο ενδιαφέρον αυτός ο νέος δίσκος; Το ίδιο ισχύει και για μία πρεμιέρα. Από τη μία τον καταλαβαίνω σε προσωπικό επίπεδο, από την άλλη το θεωρώ υπερβολή. Εμένα με ενοχλεί η υποκρισία σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.


«Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι χαζομαμά»


Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ρωτήθηκε για την καλή του φίλη και συνεργάτιδα, Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πρόσφατα έγινε μαμά. Αν και ήταν μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της παρουσιάστριας δεν ξέρει αν θα είναι ο νονός της κόρης της.

«Η Ιωάννα έχει κριθεί υπερβολικά και για λόγους που δεν ίσχυαν. Η ίδια το χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε, γι’ αυτό και την εκτίμησα και γίναμε φίλοι. Είναι χαζομαμά, δεν ξέρω εάν θέλουν να βαφτίσω το παιδί τους. Ήμουν κουμπάρος-μάρτυρας στον γάμο τους».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top