Θεαματική επιστροφή για την Ελένη Φουρέιρα: Η συγκίνηση on stage!

«Μάγεψε» την Αθήνα ξεκινώντας την περιοδεία της, «Reborn Tour»

Η στιγμή που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή

Μετά από έναν χρόνο αποχής, λόγω της γέννησης του γιου της, η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις on stage εμφανίσεις με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, το star.gr,  ήταν εκεί!

Η εκρηκτική performer ξεκίνησε τη μεγάλη περιοδεία της, «Reborn Tour», το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαϊου, από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θαμαστές της.

«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δε θα κλάψω, αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πως και πως αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός, είναι ένας χρόνος αλλά δε φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει. Σας ευχαριστώ που με τιμάτε απόψε, που έχετε γεμίσει αυτό το πανέμορφο θέατρο. Σας ευχαριστώ που ότι κι αν αποφασίσω στη ζωή μου, είστε πάντα δίπλα μου. Εύχομαι να μη σας απογοητεύσω ποτέ. Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη μέρα από το μεγάλο μου tour. Αυτό το tour που περίμενα πως και πως... Συνεχίζουμε σε όλη την Ελλάδα, αλλά δε γινόταν να μην ήταν εδώ σήμερα η έναρξη, στην Αθήνα», ήταν τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Φουρέιρα: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του γιου της -«Μοιάζει στον Μποτία»


Μεταξύ άλλων, παρόντες στη συναυλία ήταν ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία και οι αδερφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος κι όλο το team της εταιρείας, καθώς και τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως οι Ηλίας Βρεττός, Χριστίνα Σάλτη και Χαρά Παππά.

Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδά για για πρώτη φορά live το νέο της single, «Oh Mami»

Μία από τις πολλές ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά live το νέο της single, «Oh Mami», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mc Daddy και κυκλοφόρησε, από την Panik Records, πριν από λίγες ημέρες, με το κοινό να την αποθεώνει όπως έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Hot η Ελένη Φουρέιρα! Topless τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε... fuego στη σκηνή


Special guests στο Κατράκειο θέατρο ήταν ο Trannos και ο Hawk, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ενώ opening acts έκαναν οι Μίλτος Χαρόβας και Louis Georgiou και στα decks ήταν ο DJ Bobito.

Τους επόμενους  μήνες, η Ελένη Φουρέιρα θα ξεσηκώσει με το «Reborn Tour» πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και χώρες όπως η Ισπανία και η Ολλανδία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top