Φουρέιρα: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του γιου της -«Μοιάζει στον Μποτία»

Τι είπε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μουτσινά

Την επιστροφή της στη δουλειά ξεκινάει από αύριο η Ελένη Φουρέιρα μετά από έναν χρόνο αποχής λόγω της γέννησης του γιου της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η εκρηκτική pop star, με αφορμή την αυριανή πρώτη της συναυλία, μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της στη ζωή.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει» ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

Φουρέιρα: Τα πρώτα λόγια για τη γέννηση του γιου της -«Μοιάζει στον Μποτία»

«Εννοείται ότι θα τον πάρω μαζί μου σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας μου. Είναι μικρούλης ακόμα, δε θέλω να ταλαιπωρείται. Έχω πολύ άγχος για αύριο, ούτε όταν γέννησα δεν είχα τόσο άγχος» είπε σε άλλο σημείο η Ελένη Φουρέιρα για την αυριανή της συναυλία και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πολύ και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο. Ανυπομονώ. Δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάθει».

Όσο για το πώς είναι ο γιος της ως μωρό η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι».

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι νιώθει πως μετά τη γέννηση του γιου της νιώθει ότι έχει ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top